Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,121

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=1773983 doğum günü eğlencesi faruk abime saygılarımla.... osman

Etiketler

Mert aşağıdaki linke bir göz at. Ozan Bey çok yardımcı oluyor, ben kendisinden aldım. tavsiye ederim.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=38880.0

mertozzy' Alıntı:
valla henüz takmadım... ama düzgün ve uygun fiyatlı bir öneri varsa.. hemen takmayı düşünüyorum....

Burak takma kafana sürati... ;) bizde yavaş yavaş gideriz hiç problem değil söylediğin gibi herşey perşembe günü belli olacak ve ben sizleri arayacağım kardeşim.....

girdiniz kanıma yaaa ... ;) bende şimdi aradım ozan kardeşimi vericem bir sipariş ... ;) taktırabilirsem hemen işlem tamamdır.... ;D

bülent abi, uygun konfigürasyonu bul, hep beraber perşembe günü yada cuma taktıralım ;D

olur valla Mert neden olmasın da..... ??? bu telsiz işini epeydir istiyordum bugüne denk geldi beni arayacaklar dedim kiiiiiiii ..... :D aradılar hemen benim istasyonun yanında yerleri dört ayak üstüne düştük yine..... ;D Mert dur ben seni arıyayım en güzeli az sonra arıyorum seni.......

telsiz bende alıcam muhtemelen artık ihtiyaç olmaya başladı 3 ümüz birlikde alalım olmazsa indirim yaparlar :smiley:

Kürşat kardeşim ben siparişi verdim bile... :D akşama taktırıyorum ... ;D sadece şimdi gidip bir elektrik kablosu taktırıcam gerisi akşama tamamdır....şimdi Mert lede konuştum oda yarın büyük bir ihtimal taktırıyor......

kürşat bülent abiyle konuştum biraz önce.. ozanda taktıracağız. bülent abi bugün yarın taktırır, bende perşembe akşamı taktıracağım. sadece aracın içine elektrik hattı çektirin demiş ozan.. bu arada pazarlık konusunu bence bülent abiye bırakalım... malum kendisi abimiz : ))) bu konularda daha tecrübelidir..

bu arada biz telsizi nereye takırıcaz? onu düşünüyorum deminden beri?
yer bulamadım arabanın içinde : ))

mertozzy' Alıntı:
kürşat bülent abiyle konuştum biraz önce.. ozanda taktıracağız. bülent abi bugün yarın taktırır, bende perşembe akşamı taktıracağım. sadece aracın içine elektrik hattı çektirin demiş ozan.. bu arada pazarlık konusunu bence bülent abiye bırakalım... malum kendisi abimiz : ))) bu konularda daha tecrübelidir..

bu arada biz telsizi nereye takırıcaz? onu düşünüyorum deminden beri?
yer bulamadım arabanın içinde : ))

himmm telsize bulurum yerde ben anteni düşünüyorum daha çok, arazide olmadiğimizda yatabilen bir anten olması lazım, kapalı otoparklara girmek için filan. Telsizi genelde vitesin sağ yanında biryerlere takıyorlar

Ben yine ozandan mıknatıslı bir anten aldım. İstediğin yere kaydırabiliyorsun ve cubuğu söküp içeri alabiliyorsun ben öyle yapıyorum.

Tempus' Alıntı:
himmm telsize bulurum yerde ben anteni düşünüyorum daha çok, arazide olmadiğimizda yatabilen bir anten olması lazım, kapalı otoparklara girmek için filan. Telsizi genelde vitesin sağ yanında biryerlere takıyorlar

arkadaşlar Ozan la tekrar konuştum fiat olarak 300 tl ödüyorsunuz fazla birşey yapamıyorum dedi çünki daha evvelde gezenbilirden diğer arkadaşlara da aynı fiattan verdim dedi eğer ufakta olsa birşeyler yapsam onlara ayıp olur dedi ben de kendisine hak verdim ... :smiley: arz ederim .... ;D işlem akşama tamamdır ....

Bakkan' Alıntı:
Bülent abi merhaba,
benim tel 05332127229. Tabiki arzu ederim beraber gitmeyi. Ama perşembe netleştirmekte fayda var.
Bu arada baştan söyliyim benim aracım FJ40 yani seyir süratim max. 100 km. ;D
Sizin araçlar gibi teknoloji harikası değili ama bir canavar o ayrı. :D
Samimiyetle söylüyorum alınmam yani, biz hızlı gidelim diyebilirsiniz, mani olmak istemem.
Selamlar

Burak araban hakkında doğru konuş :mad: seyir sürati arazide ölçülür :D nede olsa benim ilk aracım da FJ 40 ve onun hakkında olumsuz şeyler duymak istemem ha......
............ ;D ;D ;D ;)

red34' Alıntı:
arkadaşlar Ozan la tekrar konuştum fiat olarak 300 tl ödüyorsunuz fazla birşey yapamıyorum dedi çünki daha evvelde gezenbilirden diğer arkadaşlara da aynı fiattan verdim dedi eğer ufakta olsa birşeyler yapsam onlara ayıp olur dedi ben de kendisine hak verdim ... :smiley: arz ederim .... ;D işlem akşama tamamdır ....

Hadi hayırlısı donandınız telsizleri bakıyorum....artık bende PMR ile idare ederim ..olmazsa megafon da var :mad:

Bakkan' Alıntı:
Ben yine ozandan mıknatıslı bir anten aldım. İstediğin yere kaydırabiliyorsun ve cubuğu söküp içeri alabiliyorsun ben öyle yapıyorum.

Dostlar benimde tavsiyem muknatıslı olmasından yana alt tarafıda yaylı olursa hiç sıkıntınız olmaz ..

red34' Alıntı:

siz hangisinden taktırıcaksınız telsiz abi? ben el telsizi versiyonuna sıcak bakmaya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,633
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri