Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,257

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

Tempus' Alıntı:
cuma öğleden önce çıkıp istanbuldan, öğleden sonra orda olmayı planlıyorum gündüz gözüyle, erkenci varmı benim gibi?

Kürşat,o kadar erken çıkamam.
Zaten Müco'yuda bekliyicem,saat 15:00 e zor ikna ettim adamı zaten ;D15:00 gibi Opet'ten hareket diye düşünüyorum.
Çünkü saat 18:00 gibi,Cihan'la aynı zamanlarda orda olup,1-2 ufak tefek iş için Cihan'ada yarıdımcı olmaya çalışıcaz.
Ayrıca,bizim mutfaktada bi işimiz var ;D

Etiketler

ANTALYA DAN gelenler için çok güzel bir yol hemde 565 km gibi , antalyadan direkt afyon ,sonrasında ankara yoluna devam ediyorsunuz ,SİVRİHİSARI geçtikten sonra yaklaşık 10-15 km arası sol tarafta MİHALIÇCIK yoluna sapacaksınız bu yoldan direkt NALLIHANA geliyorsunuz sonrasında mudurnu yoluna devam ve sünnet gölü ;D

abi şu istanbuldan, ankaradan , antalyadan yol tarifleri ve otelin bilgilerini ilk mesaja aklerseniz süper olur, arayıp bulmak zor oluyor :smiley:

cihanülker' Alıntı:
ben varım ,eren var, kağan var , umut daha belli değil ama gelemeyecek ,birde yavuz çelikel oda belli değil

Bizde kendi aramızda organize olsakmıki muhtemelen benim gidiş saatim seninkiyle aynı zamana denk gelecek gibi benim CB FM 25 de açık olacak telefonum da açık olacak şimdi bakıyorum Antalya ve İstanbul grubunu kıskandım sanırım

Bu arada bende erken geleceğim için soruyorum yardıma ihtiyacın varmı yapabileceğim bir şey varmı örneğin mangal için gerekli malzeme kömür odun vs bizmi temin edeceğiz yoksa oteldenmi gelecek eğer biz temin edeceksek ben bir kaç kilo kömür ve odun da alayım bentderesinden.

NASIL GİDİLİR

Üç yolu var Sünnet Gölü'nün. İlki ve tavsiye edileni, TEM'den Bilecik çıkışından Geyve istikametine dönüyorsunuz. Geyve üzerinden Taraklı ve Göynük'e ulaşıyorsunuz. Göynük'ten Mudurnu yolu üzerindeki Sünnet Gölü'ne giderken gölü gösteren iki tabela var. Özellikle kışın, ısrarla, ikinci tabeladan sapmanızı öneririz. İkinci yol ise Abant sapağından girip Mudurnu üzerinde Göynük tabelaları yardımıyla Sünnet Gölü'ne ulaşmanız. Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu.

şimdi biz hangisinden gidelim ;D

red34' Alıntı:
Kürşat midland 78 modeli taktırıyorum fazla profesyonel telsizlerde biliyorsun bir sürü evrak işi var gerek yok bence ....bu modellerde evrak işi yok direk kullanabiliyorsun telsizi.......
Bülent Bey, CB (citizen bant) telsizlerde evrak işi, ruhsat falan artık bitti.Bu akşam büyük ihtimalle karşılaşacağız.Bende ALAN 42 siparişi verdim onu almağa geleceğim.Yanımda 18 Temmuz 2009 tarihli Resmi Gazete - Özel Telsiz Sistemleri Yönetmeliği'nin fotokopileri olacak.Sizlere de bırakırım.Yönetmeliği ,( denetleyen kurumlarda yerine oturana kadar) arabada taşınıp soranlara gözterirsek en azından bu dönemi atlatırız diye düşünüyorum.

İnsan 1. tabelayı merak ediyor. Ne var 1. tabela yolunda? ::smiley: ::smiley:

Tempus' Alıntı:
NASIL GİDİLİR

Üç yolu var Sünnet Gölü'nün. İlki ve tavsiye edileni, TEM'den Bilecik çıkışından Geyve istikametine dönüyorsunuz. Geyve üzerinden Taraklı ve Göynük'e ulaşıyorsunuz. Göynük'ten Mudurnu yolu üzerindeki Sünnet Gölü'ne giderken gölü gösteren iki tabela var. Özellikle kışın, ısrarla, ikinci tabeladan sapmanızı öneririz. İkinci yol ise Abant sapağından girip Mudurnu üzerinde Göynük tabelaları yardımıyla Sünnet Gölü'ne ulaşmanız. Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu.

şimdi biz hangisinden gidelim ;D

Valla bizim gibi azcık çizik olunca insan direk 3. şık olan gidilmesi tavsiye edilmeyen yola aklı kayıyor ;D

Kürşad sen bu yoldan geçtin mi?

Tempus' Alıntı:
Valla bizim gibi azcık çizik olunca insan direk 3. şık olan gidilmesi tavsiye edilmeyen yola aklı kayıyor ;D

Bakkan' Alıntı:
Kürşad sen bu yoldan geçtin mi?

yok geçmedim ama sonuçta yol olmayan yerlerden bile geçiyoruz bu adı üstünde yol ne kadar kötü olabilirki :D

Arkadaşlar,

Gevye Taraklı - Göynük yolu keyfli yoldur, kar buz olduğunda dahada keyfli olur ancak şu anda yol temiz.( Geyve - Taraklı - Göynük - Sünnetgölü )
Akyazı yolu ise daha çok tercih edilen düz yoldur. ( Temden Mudurnu / Akyazı çıkışından sonra Kuzuluk -Taşkesti - Sünnetgölü sapağı )
İki yolda şu anda muhtemelen kısmen bozuktur , her sene tamir edilir. :smiley:

İstanbuldan gidecekler için ( özellikle geç çıkacaklar için ) tavsiyem Akyazı yolunu kullanarak gidiş ve Göynük yolunu kullanarak dönüş yapmalarıdır . Böylece tam tur yapılmış olur ve Pazar günü dönüşte Göynük gezilebilir ;)

Olcayto kardeşim doğrudur zaten benimde fazla bir fikrim yok bu konuda ama dediğin gibi evraklardan birer örnek koyarsak yanımıza mesele halolur ... ;) akşam bende telsizi taktırıcam görüşürüz orada.....

Ahmet abi km olarak hangisi kısa biliyor musun?

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar,

Gevye Taraklı - Göynük yolu keyfli yoldur, kar buz olduğunda dahada keyfli olur ancak şu anda yol temiz.( Geyve - Taraklı - Göynük - Sünnetgölü )
Akyazı yolu ise daha çok tercih edilen düz yoldur. ( Temden Mudurnu / Akyazı çıkışından sonra Kuzuluk -Taşkesti - Sünnetgölü sapağı )
İki yolda şu anda muhtemelen kısmen bozuktur , her sene tamir edilir. :smiley:

İstanbuldan gidecekler için ( özellikle geç çıkacaklar için ) tavsiyem Akyazı yolunu kullanarak gidiş ve Göynük yolunu kullanarak dönüş yapmalarıdır . Böylece tam tur yapılmış olur ve Pazar günü dönüşte Göynük gezilebilir ;)

Burak bildiğim kadarı ile Temden Mudurnu / Akyazı çıkışından sonra Kuzuluk -Taşkesti - Sünnetgölü sapağı daha kısa....

Bakkan' Alıntı:
Ahmet abi km olarak hangisi kısa biliyor musun?

Burak net olarak hiç ölçmedim ama Akyazı yolu belki biraz daha kısa olabilir ( en fazla 30 km )

cihan bey selam,

ben iptal olan araçlar yerine bir araç koymak isterim. mümkün müdür?

annemler gelecek.. biraz komik oldu, sanki annem benle her yere geliyor gibi :smiley:
kendisi 87 toyota FJ70 kullanıcısı :smiley:
hayatında hiç araziye falan girmedi. bir tecrübe etsin isterim. boş oda var ise listeye cuma girişten 2 kişi (erzen intepe+1) eklemek isterim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri