Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cihanülker Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 580
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 74,147

ARKADAŞLAR TARİH HANGİSİ OLURSA SİZLER İÇİN UYGUN OLUR ??

• 19-20-21 ÞUBAT

Kullanılan: 17 45.9%
  • 26-27-28 ÞUBAT

Kullanılan: 14 37.8%
  • 5-6-7 MART

Kullanılan: 6 16.2%

• Kullanılan toplam oy
    37
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Göynük Sünnet Gölü Buluşması (19-21 Şubat 2010)

bu arada cuma istanbul çıkış 3 grup var gibi görünüyor.. bir grup öğleden önce, bir grup 15.00 civarı, bir grup 17.00 civarı.. bu üç grubu ikiye indirsek. sabahçı grubu akşama kaydırmak yada o grupa dahil olmak zor gibi. ama öğleden sonra grubunu bir araya toplayabiliriz gibi duruyor?

Etiketler

telsizide alıp taktık artık hazırız :smiley:

Evet yaa,tabi teknik olarak böylemidir felan bilmiyorum ama,el telsizi daha iyi gibi görünüyor.

CDM-SUBARU' Alıntı:
Evet yaa,tabi teknik olarak böylemidir felan bilmiyorum ama,el telsizi daha iyi gibi görünüyor.

iyi gibi bencede, çok avantajları var araç dışında kullanabiliyorsun, çıkartıp götürüp evde elektirikle kullanabiliyorsun, araç dışında kampta vs mıknatıslı bir anteni var istediğin yere masa üstüne vs koyup çekim alanını genişletebiliyorsun, sadece araca bindiğinde çakmak yerinden elektirik fişini takıyorsun, birde anten soketini o kadar. Ayrıca işin yokken araçta bırakmayıp alıp eve koymakda güvenli.

Arkadaşlar CB ler hayırlı olsun ortak kanal olarak bir kanal belirledinizmi biz Ankara grubu genellikle AM/FM 25. kanaldayız bellimi olur belki haberleşiriz :smiley:

artık en yeni arkadaşlarım tüpcüler ve tırcılar Ahmet .. ;D valla taktık iyimi ettik kötümü ettik bilemiyorum sonucta birgün tam yerinde lazım olur benim için fazla bir sakıncası yok kardeşim .. ;) ortak kanal için birşey diyemiyorum ancak otelde toplanınca bu işe karar verebiliriz ama ortak bir kanalın olması bence de iyi olur ......

birde sizlerden rica ediyorum ,muhabbet sayfasında konuşalım bu konuyu ,valla gezi listesi 5 -10 sayfa gerilerde ,gezziye gelmek isteyenler listeyi bulamıyor , konular karıştı , gelin toyota muhabbet sayfasına biz oradayız ;) ;) ;) ;) ;)

ARKADAŞLAR OTELDE YEMEK SAATLERİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR BUNA GÖRE YOLA ÇIKIŞ SAATLERİNİZİ AYARLAMANIZ GEREKLİDİR

CUMA AKŞAM YEMEĞİ : SAAT 19:00 - 22:00 ARASIDIR ( AÇIK BÜFE ŞEKLİNDE)

CUMARTESİ SABAH KAHVALTISI : 08:00 - 11-00 ARASIDIR ( AÇIK BÜFE ŞEKLİNDE )

CUMARTESİ ÖĞLEN YEMEĞİ GELENEKSEL PİKNİK ŞEKLİNDE GÖL KENARINDA OLACAKTIR ( KATILIMCILARIN KENDİNE GÖRE MALZEMELERİ GETİRMESİ GEREKMEKTEDİR )

CUMARTESİ AKŞAM YEMEĞİ: 19:00-22:00 CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE

CUMARTESİ AKŞAM YEMEĞİ VE CANLI MÜZİK BİTİMİ BAHÇEDE ATEŞ VE SICAK ŞARAP İKRAMI ( SABAHA KADAR SÜRECEK BİR ETKİNLİK )

PAZAR GÜNÜ SABAH KAHVALTISI 08:00 - 11:00 ARASIDIR

PROGRAM AKIŞIMIZ BU ŞEKİLDE OLUP DEĞİŞİKLİK YAPILMAYACAKTIR ;) ;)

cihan bey listeye ek yapmıştım. size özelden de yazmıştım. erzen intepe 2 kişi / toyota land fj70

ING BANKASI BOLU ŞUBESİ

ŞUBE KODU: 216

HESAP NO : 288 0144

IBAN NO: TR 07 0009 9002 8801 4400 1000 01

hesap sahibi : umut duran

Listenin son durumu:

1- mücahit maden (4 kişi)
2- cihanülker (4 kişi)
3- Ahmet Öztürk (2 kişi bir çocuk )
4- Eren Ataç-Kerim Alöç + 1 çocuk
5- Bülent Aytemiz (2 kişi)
6- Kürşad Ergan +1
7- Altan Altay 4 kisi
8- iptal iptal
9- tolgameltem (2kişi)
10- Necmi Çevirme (4 Kişi 2 si çocuk) Cuma giriş
11- bayram (3 kişi)
12- heytem dağıstanlı (5yaş cocuk 3 kişi)
13- cem tasçıoğlu (2 kişi)
14- Burak Akkan (2 yetişkin + 1 çocuk)
15- Erkan Baydemir (2 yetişkin + 1 çocuk)
16- Kağan Morkoç (3 Kişi)
17- Gökhan N.İnal (2 kişi)
18- Muharrem Öztürk (4 yetişkin+3 çocuk (6 yaş ve altı))
19- Mahirisa (2 yetişkin+1çocuk)
20- Faruk kayhan (2 kişi ) ANTALYA
21- Ahmet demir (2 kişi ) ANTALYA
22- Barbaros sayıl (3 kişi ) ANTALYA
23- Osman Gökçenoğlu (2 kişi ) ANTALYA
24- Yusuf Erdem (2 kişi ) ANTALYA
25- İptal
26- Mert Yasin (4 kişi)
27- Olcaytogezer (2 kişi) cuma giriş
28- Hüseyin Karasu (2 Kişi )
29- cihanülker misafiri (2+1 çocuk)
30- Nuri Tetik (2+1 çocuk) Antalya

0374 464 12 00 -01 otelin telefon numarası ,buradan şenay hanımı isteyin ,gezenbilir ismini söyleyerek kişi sayısını ve odanızın fiyatını öğrenin ,isimleriniz ben bildirdim

YOL TARİFLERİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ

sag_ulasim.png

tolgameltem' Alıntı:
İstanbul'dan gelecekler için;
Otobandan Akyazı-Mudurnu çıkışından çıktıktan sonra Kuzuluk Kaplıcalarının öünden geçiyoruz. Taşkesti beldesini geçtikten 8 km.sonra Sünnet Gölü 16 km tabelasından sağa dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz Abant yada Bolu merkezden de gelebilirsiniz. Bu yol Akyazı yoluna göre 85 km. uzundur.

Ankaradan gelecekler için;
Ayaş, Beypazarı, Nallıhan dan sonra Mudurnu'ya geliyoruz. Mudurnu'ya girmeden Göynük istikametine devam ediyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

İsterseniz otobandan Bolu Doğudan çıkıp şehir merkezinden Mudurnu istikametine devam ediyoruz. Mudurnu'ya girmeden BP benzinlikten sağa Göynük yoluna dönüyoruz. Göynük ve Sünnet Gölü tabelasını gördüğünüz sapaktan sola dönüyoruz. 11 km sonra Sünnet Gölü 5 km tabelasından dönüp otele ulaşıyoruz.

Sünnet Gölü Doğal Yaşam Oteli
Gps Noktaları : 40.42222 , 30.955975

aozturk' Alıntı:
Arkadaşlar,

Gevye Taraklı - Göynük yolu keyfli yoldur, kar buz olduğunda dahada keyfli olur ancak şu anda yol temiz.( Geyve - Taraklı - Göynük - Sünnetgölü )
Akyazı yolu ise daha çok tercih edilen düz yoldur. ( Temden Mudurnu / Akyazı çıkışından sonra Kuzuluk -Taşkesti - Sünnetgölü sapağı )
İki yolda şu anda muhtemelen kısmen bozuktur , her sene tamir edilir. :smiley:

İstanbuldan gidecekler için ( özellikle geç çıkacaklar için ) tavsiyem Akyazı yolunu kullanarak gidiş ve Göynük yolunu kullanarak dönüş yapmalarıdır . Böylece tam tur yapılmış olur ve Pazar günü dönüşte Göynük gezilebilir ;)

cihanülker' Alıntı:
ANTALYA DAN gelenler için çok güzel bir yol hemde 565 km gibi , antalyadan direkt afyon ,sonrasında ankara yoluna devam ediyorsunuz ,SİVRİHİSARI geçtikten sonra yaklaşık 10-15 km arası sol tarafta MİHALIÇCIK yoluna sapacaksınız bu yoldan direkt NALLIHANA geliyorsunuz sonrasında mudurnu yoluna devam ve sünnet gölü ;D

Tempus' Alıntı:
NASIL GİDİLİR

Üç yolu var Sünnet Gölü'nün. İlki ve tavsiye edileni, TEM'den Bilecik çıkışından Geyve istikametine dönüyorsunuz. Geyve üzerinden Taraklı ve Göynük'e ulaşıyorsunuz. Göynük'ten Mudurnu yolu üzerindeki Sünnet Gölü'ne giderken gölü gösteren iki tabela var. Özellikle kışın, ısrarla, ikinci tabeladan sapmanızı öneririz. İkinci yol ise Abant sapağından girip Mudurnu üzerinde Göynük tabelaları yardımıyla Sünnet Gölü'ne ulaşmanız. Üçüncüsü ve virajlı, üstelik bozuk yolu nedeniyle tavsiye edilmeyeni ise Akyazı-Mudurnu-Sünnet Gölü yolu.

şimdi biz hangisinden gidelim ;D

evet ya oda doğru ... :smiley: en güzeli biz köyümüze geri dönelim.... ;D ama cuma ya kadar da uğrarız canım buralara......

cihanülker' Alıntı:
birde sizlerden rica ediyorum ,muhabbet sayfasında konuşalım bu konuyu ,valla gezi listesi 5 -10 sayfa gerilerde ,gezziye gelmek isteyenler listeyi bulamıyor , konular karıştı , gelin toyota muhabbet sayfasına biz oradayız ;) ;) ;) ;) ;)

Sadece muhabbet içeren mesajlarda affınıza sığınarak epey bir temizlik yaptım arkadaşlar ;)

efendim ellerinize sağlık .... :D vede kusurumuza bakmayın lütfen......

red34' Alıntı:
efendim ellerinize sağlık .... :D vede kusurumuza bakmayın lütfen......

Rica ederim, kusur ne demek :smiley:

Gezi planları yaparken hepimiz heyecanlanıyoruz, muhabbetsiz olur mu?

Sadece bilgi mesajları açığa çıksın diye biraz temizlik yaptım ;)

Selamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri