Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 140
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,137
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)

1) Efe Karaismailoğlu İstanbul
2) Murat Albayrak Kdz Ereğli
3) Çiğdem Avcı Ankara
4) Funda Erhan İstanbul
5) Ertürk Aşar Ankara
6) Güncel Özak İstanbu
7) Mustafa Bacıoğlu Zonguldak

Etiketler

Hayırdır... Kimsenin sesi soluğu çıkmıyo...nerdesiniz millet...bir etkinlik oldumu gidene kadar forum sayfası dolardı hala 1. sayfadayız...Kimsenin keyfi yok anlaşılan...

bu etkinliğe katılmayı istiyorum...fakat kdz ereğlide dershanede çalıştığımdan hafta tatilim pazartesi ve hiç bir etkinliğe katılamıyorum sizleri buradan imrenerek izliyorum...3 kez kaçkar zirve tecrübem var hepsi bu kadar...zaten raporlar kısmında bütün etkinliklerimi tırmanış yaptığım arkadaşlarla hem 2009 hemde 2010 kaçkar diye ayrıntılı belirtttim..

tabi bu etkinlikler yıllık iznimde kendime göre ayarlıyorum ve sitemizden saolsunlar 2009 yılında kerem beyle...2010 yılında aybars arkadaşla yaptık...

murat albayrak arkadaşım :eğer işyerinden 2 gün izin alabilirsem bu etkinliğe katılmayı çok isterim...en kısa sürede ayrıntılı konuşalım...

erturk77' Alıntı:
Hayırdır... Kimsenin sesi soluğu çıkmıyo...nerdesiniz millet...bir etkinlik oldumu gidene kadar forum sayfası dolardı hala 1. sayfadayız...Kimsenin keyfi yok anlaşılan...

Buradayız Ertürk. Tarih yaklaştıkça heyecanımız da artıyor.

incvz67' Alıntı:
bu etkinliğe katılmayı istiyorum...fakat kdz ereğlide dershanede çalıştığımdan hafta tatilim pazartesi ve hiç bir etkinliğe katılamıyorum sizleri buradan imrenerek izliyorum...3 kez kaçkar zirve tecrübem var hepsi bu kadar...zaten raporlar kısmında bütün etkinliklerimi tırmanış yaptığım arkadaşlarla hem 2009 hemde 2010 kaçkar diye ayrıntılı belirtttim..

tabi bu etkinlikler yıllık iznimde kendime göre ayarlıyorum ve sitemizden saolsunlar 2009 yılında kerem beyle...2010 yılında aybars arkadaşla yaptık...

murat albayrak arkadaşım :eğer işyerinden 2 gün izin alabilirsem bu etkinliğe katılmayı çok isterim...en kısa sürede ayrıntılı konuşalım...

Ahmet hocam sizi aramızda görmek çok güzel olurdu.Eğer izin konusu sıkıntı olursa bundan sonraki etkinliklere bekliyoruz.
21-22 Mayıs Emler
24-26 Haziran Erciyes
15-17 Temmuz Medetsiz
08-13 Ağustos Ağrı

Selamlar,

Birkaç foto yükleyeyim dedim...Hasan dağının güzel fotoları..

hasandagi.jpg

;)

Hasan.jpg

:D

340ad7e2b702.jpg

;)

hasan_dagi.jpg

:eek:

HASANO.jpg

Etkinliğe 17 gün kaldı. Bazı değişiklikleri bildirmek istiyorum.

Bu etkinliği dışarıdan bir rehber tutmadan gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu sayede artık bir katılım bedeli de söz konusu değil. Tırmanacağımız rota Murat ve benim geçen sene tırmandığımız rota olacak.

Katılım sayımızı netleştirmeliyiz. Halen 7 kişiyiz. Böyle kalacaksa kendi araçlarımızla gitmemiz söz konusu olabilir. Sayı 10 kişi ve üstüne çıkarsa Ankara'dan minibüs tutma alternatifi ortaya çıkıyor. Minibüs masrafı adam başı 60-70 TL civarında olabilir. Bu sebeple gelmek isteyenlerin bu hafta sonuna kadar karar verip listeye adını eklemesini rica edeceğim.

Mesajımın altında eğer mayolu kız resmi çıkarsa sakın kanmayın. Onu Hasandağında görme ihtimalimiz çok zayıf. Ona kanıp da ben de geliyorum demeyin ;D

EKARAIS' Alıntı:
Etkinliğe 17 gün kaldı. Bazı değişiklikleri bildirmek istiyorum.

Bu etkinliği dışarıdan bir rehber tutmadan gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu sayede artık bir katılım bedeli de söz konusu değil. Tırmanacağımız rota Murat ve benim geçen sene tırmandığımız rota olacak.

Katılım sayımızı netleştirmeliyiz. Halen 7 kişiyiz. Böyle kalacaksa kendi araçlarımızla gitmemiz söz konusu olabilir. Sayı 10 kişi ve üstüne çıkarsa Ankara'dan minibüs tutma alternatifi ortaya çıkıyor. Minibüs masrafı adam başı 60-70 TL civarında olabilir. Bu sebeple gelmek isteyenlerin bu hafta sonuna kadar karar verip listeye adını eklemesini rica edeceğim.

Mesajımın altında eğer mayolu kız resmi çıkarsa sakın kanmayın. Onu Hasandağında görme ihtimalimiz çok zayıf. Ona kanıp da ben de geliyorum demeyin ;D

;D ;D ;D

Selamlar ;

benim çadır , kazma ve krampona ihtiyacım olacak dernekten tedarik edilebilirse ağrı öncesi güzel bir kondisyon olur.

3) Çiğdem Avcı Ankara
4) Funda Erhan İstanbul
5) Ertürk Aşar Ankara
6) Güncel Özak İstanbul
8) Emre Akdere YOZGAT

Hadi kolay gelsin ben Yedigölleri turladım geldim .

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72216.msg893650#msg893650

3) Çiğdem Avcı Ankara
4) Funda Erhan İstanbul
5) Ertürk Aşar Ankara
6) Güncel Özak İstanbul
8-Emre Akdere YOZGAT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri