Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan menderessereflisan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 78
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,127
Ynt: Gezenbilir Hatay Off-Road Grubu 1. Toplantısı ve Faaliyet Manifestosu

Arkadaşlar iletişim bilgileri konusundaki sıkıntıları gidermek için, bu konu altında bir cep telefonu ve bir sabit numara yazalım.

1- Erdinç Ediboğlu- 532-2403050 326-2134040

Etiketler

Emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Umut ediyorumki ilerde yapılacak faaliyetlerde aranızda olmaktan mutlu olacağız.

2- Levent Çokluk - 532 698 12 95 326 221 10 09
3- Mustafa Çalgın - 532 421 78 76 326 221 85 43
4- Feridun Bahadırlı - 532 303 28 33 326 213 65 44

Levent Çokluk' Alıntı:
2- Levent Çokluk - 532 698 12 95 326 221 10 09
3- Mustafa Çalgın - 532 421 78 76 326 221 85 43
4- Feridun Bahadırlı - 532 303 28 33 326 213 65 44
5-Hasan çolakefe -0535 7946012

Arkadaşlar, Erdinç Beyin iletişim konusundaki önerisin gerçekten çok yerinde olmuş. Kendisine teşekkür edeiyorum. Ancak bir kaç ay sonra bu bilgilerin hangi başlıkta olduğunun unutulması ihtimaline kartşılık yeni bir başlık açtım. Yeni üyeler içindeb buradan bulunması çok daha kolay olacaktır. Lİnk aşağıda. Lütfen herkes buraya eklemede bulunsun.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69029.new#new

Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new

Yaşar Hoca'mızın 13 Şubat Pazar Günü için açmış olduğu Off-Road parkuru aşağıdaki linktedir.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68921.new#new

-

HATOFF- amblem.jpg

HATOFF- amblem-flat.jpg

HATOFF- pajero.jpg

pajero01.jpg

pajero02.jpg

Elinize sağlık,
Üzerinde birmüddet çalışılması gerekir bence.
Birde isim konusunda fikrim olacak.

"arama kurtarma" işin içine girerse bunun için yetki gerekebilirdiye düşünüyorum.
Örneğin akut la diyaloğa geçip ekip üyelerinin eğitim almasını sağlayabiliriz.
Antakya bölgesinde akutun merkezi yok, buna ön ayak olabiliriz.
Böylece çalışmalarda arandığımız zaman resmi bir kimlikle gitmiş oluruz.
Bizim şirketin akutla şu an bir çalışması var. Grup uygun görürse ben ilgili kişilerle irtibata geçerek akut la birlikte neler yapabileceğimizi ne tür çalışabileceğimizi görüşürüm.
Selamlar

erkin sende görüş esas yaşar hoca bu eğitimi uygun zamanlarda rahatlıkla verebilir bizim için önemli olan araçların teçhizatları şimdi hatayı araştırsan 4x4 araç belirli sayıda var donanim olarakta örneğin vinç benim bildiğim 10 tane çıkmaz birçoğunun lastikleri araziye uygun değil en azından hobi amaçlı bulundurduğumuz aletler işe yarasın allahta gerek etmesin diyelim

erkingedik' Alıntı:
Elinize sağlık,
Üzerinde birmüddet çalışılması gerekir bence.
Birde isim konusunda fikrim olacak.

"arama kurtarma" işin içine girerse bunun için yetki gerekebilirdiye düşünüyorum.
Örneğin akut la diyaloğa geçip ekip üyelerinin eğitim almasını sağlayabiliriz.
Antakya bölgesinde akutun merkezi yok, buna ön ayak olabiliriz.
Böylece çalışmalarda arandığımız zaman resmi bir kimlikle gitmiş oluruz.
Bizim şirketin akutla şu an bir çalışması var. Grup uygun görürse ben ilgili kişilerle irtibata geçerek akut la birlikte neler yapabileceğimizi ne tür çalışabileceğimizi görüşürüm.
Selamlar

Hocam akutla çalışmada bir sorun olmaz ben hem yaz hem de kış şartlarında arama kurtarma ve kriz yönetimi eğitimini dağcılık federasyonundan almıştım aldığım eğitimi aktarmada sorun yaşamam akut adı altında da çalışılabilir ancak tek bir şartla :D o da çok mediatize (sanurım böyle bir kelime olması lazım yoksa da ben icad ettim) olmamak şartıyla. Çaya çorbaya haberin arasına salata niyetine akut kurtardı yazılmaması şartıyla ki burada genelde medyayı tanıdığımızdan sorun yaşamayız diye düşünüyorum (bizde haber yapanlar kurtarma işlerine mutlaka bir akut kelimesi katarlar). Zaten hatayda en donanımlı ve kalabalık ekip sizde :D sizden arkadaşlarla geçen senelerde tanıştım da :smiley: birlikte çalışabiliriz.

arkadaş ben denizde adam kurtardım derede 3 çocuk aradım buldum kurtardım hala aileleri ile görüşüyorum dağda adam kurtardım bu iş eğitim almaklada olmuyor tecrübe ve kabiliyet heyecanda lazım olmazsa olmaz yürek cesaret de ister neme lazımcı olursan kendinide kurtaramazsın 3 defa orman yangınına katıldım orman görevlileri gelene kadar 100 yakın adamı iş makinesi itfaiye aracını sevk idare ettim yangın söndürülmüş halde görevlilere yangın mahallini teslim ettim.hiç bir yerde yayınlatmadım bir tanesi hariç onda çekmeyin demiştim bir çok ulusal kanal temsilcisi sözümü tuttu biri hariç haber yapacağım diye benim aracı başköşeye koymuş yayında, bana pahalıya maloldu yerel basınla problem olmaz akut bize uymaz fazla sosyetik olur taşıyamayız bizimki mütevazi olmalı yaşar hoca bize yeter tecrübem böyle söylememi gerektiriyor

Sedat bey haklısınız nice insanlarla karşılaşıyoruz görüntü var şekil var fakat kayda değer birşey yok ortada...Yasar hoca ve sedat beyin tecrübelerine bende güveniyorum....

bu konuya il afet ve acil yardım il müdürü de olumlu yaklaşıyor (bu konuyu daha önce kendisiyle konuşmuştum) bu konuda bize valilikten de yardımcı olunur. Sedat beye katılıyorum akut işinde kimsenin niyetini sorgulamıyorum ama çok medyatikler medya delikanlı adamı bozar :D

Sedat beyin eline sağlık, bence çok güzel olmuş.
Akut işine gelince şiddetle reddediyorum, sonra Akut çulardan biz kurduk falan gibi laflar olur.
Zaten belli bir deneyim tecrübe oluşumundan geçmiş katılımcılarımız ile akutçular istedikleri zaman HATOFF tan destek alabilir.. =)))

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,031
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR