Ynt: Gezenbilir İran Demavend Tırmanışı (Ocak 2007)
01/02/08
9:00 Sabah Erkenden Uyanıyoruz Marketten Bir Şeyler Alıp Dağ Evinde Kahvaltı Hazırlıyoruz Kendimize, ama Rıza Bize Kötyü Haberi Veriyor Reine – Tahran Arasındaki Yola Çığ Düşmüş Yol Kapalıymış, Beklemeye Devam
14:00 Saat Öğlen Oldu Ama Yol Hala Kapalı Bu Bekleyiş Arasında Zirve Defterini Karıştırıyoruz Ve Bizlerde Bir Şeyler Yazıyoruz
Akşama Doğru Yol Açıldı Ve Hemen Bir Ayarlayıp Tahrana Dönüyoruz
3 Kez İçki içenin İdam Cezasına Çarptırıldığı bir Ülkede Sıradan bir Büfede Efes Pilsen Görmek Şaşırtıyor Bizi Sonra Anlıyoruz ki Efesi Efeslikten Çıkmış Olmuş Zemzem Efes
İran Sokaklarında Kendi İmalatları Bu Motorları Ve Peykan Otomobilleri Görüyoruz, Bu Motorlara Yüklenen Yüklerin Hepsi Bizim İstahat Hatti Bölümüne Takılanları Çıldırtacak Cinsten Kareler
İsmail Ağbi Karmaşık İran Trafiğini Fotoğraflamakla Meşgul , Herhalde Anlayamadığı Bu Trafik Sistemini Fotoğraflayıp Evde Mikroskop Altında Çözmeye Çalışacak
03/02/08
Yasemini Dün Gece İngiltere Yolcu Ettik Bizde Bugün Öğlen 14:00 Gibi Otobüsümüz Var Türkiye ye 25.000 Tümene Erzincana Kadar Aldık Biletlerimizi Otobüs İstanbul a Devam Ediyor
04/02/08
Sabah 4 Gibi Kürbulak Sınır Kapısından İranı Arkamızda Bırakarak Giriş Yaptık Türkiye ye Ve 9 Gibi Erzurumdaydık, Ben Burada Diğer Ekip Üyelerinden Ayrılıyorum Ve Erzurum Otobüs Terminalinden Önce Trabzona Sonrada Orduya Yola Koyuluyorum, Akşam 23: 00 Gibi Evdeyim
Başkanım çok güzel bir etkinlik olmuş...Hepinizi tebrik ederim...Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum...O kadar güzel anlatmış vede görüntülemişsiniz ki adeta sizlerle birlikte bende ordaymışım gibi kaptırdım kendimi Umarım daha nice güzel faaliyetlerde bulunursun...
güzel anlatım ve etkileyici fotoğraflar için çok teşekkür ederim
elinize, gözünüze, objektifinize sağlık
büyük emek harcanmış, çok güzel bir etkinlik olmuş
paylaşım için tekrar tekrar teşekkürler, okumak ve fotoğraflarda gezinmek çok keyif verici
AYDURAN' Alıntı:
Başkanım çok güzel bir etkinlik olmuş...Hepinizi tebrik ederim...Başından sonuna kadar büyük bir heyecanla okudum...O kadar güzel anlatmış vede görüntülemişsiniz ki adeta sizlerle birlikte bende ordaymışım gibi kaptırdım kendimi Umarım daha nice güzel faaliyetlerde bulunursun...
yücel' Alıntı:
güzel anlatım ve etkileyici fotoğraflar için çok teşekkür ederim
elinize, gözünüze, objektifinize sağlık
büyük emek harcanmış, çok güzel bir etkinlik olmuş
paylaşım için tekrar tekrar teşekkürler, okumak ve fotoğraflarda gezinmek çok keyif verici