KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)
Arkadaşlar,
Meteorolojinin bugün itibariyle yaptığı hava tahmininde yürüyüş yapacağımız Pazar günü için parçalı bulutlu, zaman zaman yağmur geçişli, Gece 10 Gündüz 14 derece sıcaklık veriyor.
Bu koşullar doğa yürüyüşümüzü yapmaya uygundur.
Tahminde değişiklik oldukça buradan size duyuracağım.
merhaba;
anadolu yakasında oturuyorum ve ılk katılımım olacak ulasımla ılgılı yardımcı olabılecek aynı guzergahtan yola cıkan arkadaslar varmı?(bostancı -kadıkoy arası herhangı bır duraktan olabılır)
pazar günü bir programa katılmam gerekiyor.Eğer erteleyebilirsem cuma akşamına kadar burada yazarım.Gelirsem kartaldan çıkarak aracımla sarıyere kadar gelmeyi düşünüyorum.
Gazze' Alıntı:
pazar günü bir programa katılmam gerekiyor.Eğer erteleyebilirsem cuma akşamına kadar burada yazarım.Gelirsem kartaldan çıkarak aracımla sarıyere kadar gelmeyi düşünüyorum.
merhaba arkadaşlar bizde üsküdardan iki kişi katılacağız taksime geçip iett ile bahçeköye geçmeyi planlıyoruz aracı olmayan arkadaşlar isterlerse taksimde buluşup beraber hareket edebiliriz görüşmek üzere