KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İstanbul - Belgrad Ormanı Yürüyüş Duyurusu (10 Ekim 2010)
Merhaba Efe Bey, eşim ve 12 yaşında ki kızımla birlikte yürüyüşünüze katılmak istiyoruz. Uzun zamandır doğa yürüyüşlerine katılmak istiyorduk ama bu bizim için bir ilk olacak.
Görüşmek dileğiyle
Cahit
merhaba sevgili gezenbilirciler hani birşeyi çok istersiniz çok arzularsanız da olmaz ya bizimki de öyle oldu spor salonunda ayağımı burktum maalesef yarın ki geziye gelemeyeceğim oysa ki bu geziyi en çok isteyenlerden biriydim artık benim yerime de gezersiniz herkese iyi eğlenceler diliyorum tabanlarınıza kuvvet
selektro' Alıntı:
merhaba sevgili gezenbilirciler hani birşeyi çok istersiniz çok arzularsanız da olmaz ya bizimki de öyle oldu spor salonunda ayağımı burktum maalesef yarın ki geziye gelemeyeceğim oysa ki bu geziyi en çok isteyenlerden biriydim artık benim yerime de gezersiniz herkese iyi eğlenceler diliyorum tabanlarınıza kuvvet
geçmiş olsun.Dediğin gibi bu geziyi en çok sen istemiştin.Demek nasip olmayınca olmuyor.
Efe bey eğer bugün resimleri ve gittiğiniz yerleri tarif edebilirseniz yarın bizde belgrada mangal ve balık tutmak için ailece gitmeyi düşünüyoruz.
Daha sonra beni ve selectranın da olduğu yeni bir program yaparız artık.