Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,972
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

metin0035' Alıntı:
Sevgi ve saygılar .Kamp çok güzel ve ayrıcalıklı idi .Yeni dostlar tanıdım.Gecesi iyi eğlendik.Çadır da yatmak da mükemmeldi.O esnada iyi bir doğa dinlencesi oldu.Fakat fotoğrafları bir türlü atamıyorum.Stok da duruyor.Sevgili moderatörlerimizden yardım talep ettik,geldi fakat küçültemiyor ve yollayamıyoruz.Bilgisayarcı bir arkadaşa gideceğim.Selamlar.

Atla motora ya da 62'ye gel kampüse Metin ağabey.
10 dakika da tüm işlemleri halledelim.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

harika bir kamp, fotoğraflar ve bu güzel anlatım için emeği geçenlere teşekkürler

Paylaşmak bizlerede mutluluk veriyor :smiley:

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Selam ve sevgiler.Ben yapmadım oğlan yaptı ama zor oldu ve Murat a bile fotoları yollayamadık.Pikselleri büyük diye .Benim daha çok tırmalamam lazım,yapabilmem için.Öğreneceğim ama ,Murat kardeşim bunu nasıl yapılacağını burdan yaz ve yap bari oğlan öğrensin.Hepinize sevgi ve saygılar.Daha foto var. eklenecek.

süper güzel kamptııı..hepinize çok tşk ederizzz....devamında görüşmek üzereee....

iskir35' Alıntı:
süper güzel kamptııı..hepinize çok tşk ederizzz....devamında görüşmek üzereee....
Bizim içinde eğlenceli idi Belkız Hanım.Bekleriz diğer etkinliklerimizede :smiley:

metin0035' Alıntı:
Selam ve sevgiler.Ben yapmadım oğlan yaptı ama zor oldu ve Murat a bile fotoları yollayamadık.Pikselleri büyük diye .Benim daha çok tırmalamam lazım,yapabilmem için.Öğreneceğim ama ,Murat kardeşim bunu nasıl yapılacağını burdan yaz ve yap bari oğlan öğrensin.Hepinize sevgi ve saygılar.Daha foto var. eklenecek.

Metin ağabey ,
Tüm mesajlarınızı sildim.

Yüklemiş olduğunuz fotoğrafların piksel boyutları 3000 x 4000 ebatlarında ve bu ebatlar foruma hiç uymuyor.
Forumda yüklenen fotoğraflarınızın boyutları yatay da 800*600 , Dikey de 525 *700 olmalı.

Oğlunuz fotoğrafları IMG kodları ile yerleştirmiş bu nedenle Forumın otomatik küçültme imkanından yararlanamamışsınız.
IMG kodları ile yerleştirildiği içinde fotoğraflar forum sayfasının çok yavaş çalışmasına sebeb oluyordu.

Bu sebeble tüm mesajlarınızı silmek zorunda kaldım.
Mesajlarınızı düzenlemeye çalışmış olsam da başarılı olamadım. :( ,

Metin ağabey bu konuya 5 adet mesaj atın lütfen. Mesajın içersine yazı yazmanıza gerek yok. Sadece bir nokta koyun. Ben mesajın içine çekmiş olduğunuz fotoğrafları yerleştiririm.

Fotoğraf boyutlandırma konusunda ise buraya yazı yazamam. (Konu dışı olduğu için)
Daha sonra özelden ya da MSN üzerinden açıklama yapar ve/veya forumda yönlendiririm.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Urla kamp gezisi öncesi Urla Merkez'den görüntüler.

Foto sırlamaa karışıklığı için de affınızı dilerim.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Balık Mezat.jpg

Urla Camii.jpg

Urla Camii - 2 .jpg

Balıkçı BarınağÄÃ

Otantik Meyhane.jpg

Bu kamp gezi fotoğrafları

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

Metin ağabeyin Karavan.jpg

Metin Ağabey Çadırı.jpg

cvbc.jpg

Kamp Ateş.jpg

ATATÜRK büstü .AZİM ve KARARLILIĞIMIZ . TÜRK milletine güç veriyor.

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

İskele Atatürk Heykel.jpg

Urla'da Gece.jpg

Restoranlar.jpg

URLA taş ev Nobel ödülü almış Yorgo Seferis e ait ev ve nikah dairesi..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Cadde.jpg

Yorgo Seferis Evi.jpg

Yorgo Seferis Sanat Galeri.jpg

İşlem tamamdır Metin ağabey.
:smiley:

Selamlar sevgiler .Olduda bitti maşallah.Ellerine ve emeğine sağlık.Mutluluklar diliyorum.Herkese SAYGILAR.Ayrıca bana bir şekilde şu işi öğretde ben de fotoları linke atayım.Bu 4 Nisanda Foça Çakmaklı koyunda idim .Fotoları bekliyo.

metin0035' Alıntı:
Selamlar sevgiler .Olduda bitti maşallah.Ellerine ve emeğine sağlık.Mutluluklar diliyorum.Herkese SAYGILAR.Ayrıca bana bir şekilde şu işi öğretde ben de fotoları linke atayım.Bu 4 Nisanda Foça Çakmaklı koyunda idim .Fotoları bekliyo.
Gez Metin Ağabey gez :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler