Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M
Merhabalar sevgili Murat ve Ömer kardeşim 23 Nisan da ne gibi bir kamp etkinliği var? Çanakkale kamp geziside varda şu an hiç bir şekilde karar vermiş değilim.SEVGİ ve SAYGILAR. Sağlık ve Mutluluklar diliyorum.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)
Çamlıgöl sürekli gittiğim bir yerdir .Güzel bir gezi olmuş...Bugün sabah bu göle sabah 07:00 de sazan avına gittik..Balığa meraklı olanlar oltasını alsın gitsin..3 KG lık sazan yakaladık.Diğerleri de 1 kg kadar dı.Gölde inanılmz balık var..Restoran sahibi 2 sene önce göle 3000 adet yavru bırakmıiş.Yavrular büyümüş kiloluk olmuş.Göl balıktan geçilmiyor...Meraklılarına duyrulur..
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)
Murat Hocam varsa da ben almayayım ;D ;D ;D
Sazan çok kılçıklı bir balık yemesi eziyet.Ben de bu yüzden pek sevmem.Gölette sadece sazan var.Küçük olanları geri atmak koşulu ile büyüklerini (kiloluk olanları) avlamak zevkli oluyor.Sazan Sevenlere dağıtabilirsiniz.Biz en azından öyle yaptık