Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,866
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

Bu gezidende benim akratabileceklerim bu kadar.Hoşçakalın arkadaşlar :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Gaziemir Meydan - Cihanbeğendi Kanyon - Balçova Doğa Yürüyüşü (14 Mart 2010)

teşekkürler ömer

matiate' Alıntı:
Murat bu araç durağa park etti diye nereye şikayet edebiliriz :smiley:

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne hitaben olayı anlatan bir dilekçe yazıyorsunuz.
Dilekçeye açık adresiniz ve TC Kimlik numaralarınızı yazdıktan sonra imzalıyorsunuz.
Ek olarak bu fotoğrafın siyah - beyaz da olsa çıktısını ilave edip dilekçeyi normal posta ile müdürlüğe yolluyorsunuz.
Sonuç hakkında adresinize en kısa sürede yanıt gönderiyorlar.

Suçun Niteliği; Kamu kullanımına ayrılan otobüs durak boşluğuna park ederek kamunun ulaşım özgürlüğünü engellemek ve can güvenliğini tehlikeye atmak.

En kolay ceza ise yanda ki marketten 5-6 adet yumurta alıp havalandırma kanalları üzerinde kırmaktı ama.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne hitaben olayı anlatan bir dilekçe yazıyorsunuz.
Dilekçeye açık adresiniz ve TC Kimlik numaralarınızı yazdıktan sonra imzalıyorsunuz.
Ek olarak bu fotoğrafın siyah - beyaz da olsa çıktısını ilave edip dilekçeyi normal posta ile müdürlüğe yolluyorsunuz.
Sonuç hakkında adresinize en kısa sürede yanıt gönderiyorlar.

Suçun Niteliği; Kamu kullanımına ayrılan otobüs durak boşluğuna park ederek kamunun ulaşım özgürlüğünü engellemek ve can güvenliğini tehlikeye atmak.

En kolay ceza ise yanda ki marketten 5-6 adet yumurta alıp havalandırma kanalları üzerinde kırmaktı ama.
;D
Dilekçe olayını sen benim yerime halletsen nasıl olur :smiley:
Yumurta konusuna gelince,etraf kalabalık olmasa eksoz borusuna patates tıkamak daha yerinde bir ceza olurdu ;D

Patates mi.?

Çıkarır yoluna devam eder.
Yumurta kokusunu arabayı satsa bile çıkaramaz.
;)

TezzMertek' Alıntı:
Patates mi.?

Çıkarır yoluna devam eder.
Yumurta kokusunu arabayı satsa bile çıkaramaz.
;)
Patatesi görürse çıkarır :smiley:

Merhaba,

Oldukça keyifli bir yürüyüş yaptık, katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Rehberimiz makro çekim yaparken:
[attachment=1]

Baraja giden dere yatağından bir fotoğraf:
[attachment=2]

Cihanbeğendi Kanyonundan bir görüntü:
[attachment=3]

Baraj gölü kıyısında mola vermişken:
[attachment=4]

Göl kıyısından bir kare:
[attachment=5]

03.jpg

04.jpg

05.jpg

13.jpg

14.jpg

Neredeyse tam siper yatmışım ;D

Fotoğraf çekmek zor iş :D

TezzMertek' Alıntı:
;D

Murat Bey çok yaşayın.
Yarın birkaç koli yumurta alıyorum. Yalnız hedefler sayıca çok fazla, işimiz zor. Selamlar.

Ömer Bey elinize sağlık harika görüntüler.

Aranızda şikayetçi olanlar var.
;D

Bakınız ;

mareshal' Alıntı:
arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi. gruptaki arkadaşlarımın hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür eder birdaha ki gezilerinde beni unutmamalarını dilerim. ayrıca şu sanal dünyanın en harbi sitesi olan gezenbilirede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. baki saygılar

sadikarslan1985' Alıntı:
Fotoğraf çekmek zor iş :D

Hem yürüyüp hem fotoğraf çekmek kolay mı sanıyordunuz Sadık Bey ,
Ömer'in işi benden daha zor. Kocaman makinası var.

Ben bu fotoğraf çekme işini biraz abartmıştım. Bakınız ekte ki link;
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=33032.0

Hem yürüyüş, hem fotoğraf çekimi hem de 2997 metre yüksekliğe ulaşma.

Mustafad' Alıntı:
Ömer Bey elinize sağlık harika görüntüler.

Teşekkür ederim :smiley:
Dağlar çiçekleri sergilemeye başladı.Bende arkadaşlara bir nevi görsel şölen sunayım dedim :smiley:

izmirli olmak ayrıcalıklıdır derler ya buna inanmamak mümkün değil siz izmirin güzide insanları ile o muhteşem yerleri paylaşmak isterdim.inşallah bir gün diyerek...sizlerle dağlar dahada güzel

MUAMMER ACAR' Alıntı:
izmirli olmak ayrıcalıklıdır derler ya buna inanmamak mümkün değil siz izmirin güzide insanları ile o muhteşem yerleri paylaşmak isterdim.inşallah bir gün diyerek...sizlerle dağlar dahada güzel
Teşekkür ederiz.Dağlar herkese açık :smiley:
Her zaman bekleriz ...

Gerçekten muhteşem güzelliklerimiz varmış,halbuki ben bunları ancak şimdi farkedebiliyorum..Bana İzmir'de böyle yerler olucağını söyleseler güler geçerdim sanırım,o derece kaptırmışız kendimizi şehir hayatına...Neyse geç kalmış sayılmam yinede,bu sene inşallah aranıza bende katılıcam.. :smiley: Yine bir forumda okuduğuma göre bu cihanbeğendi kanyonunda mağara varmış sanırım,doğrumu acaba? Eğer doğruysa bu sezonki programınıza bu mağarayıda alabilirmisiniz? :smiley: Oldum olası mağaralarda beni hep çeken birşey olmuştur,her ne kadar daha hiçbirine girmemiş olsamda tabiki... ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR