matiate' Alıntı:Murat bu araç durağa park etti diye nereye şikayet edebiliriz![]()
Dilekçe olayını sen benim yerime halletsen nasıl olurTezzMertek' Alıntı:Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne hitaben olayı anlatan bir dilekçe yazıyorsunuz.
Dilekçeye açık adresiniz ve TC Kimlik numaralarınızı yazdıktan sonra imzalıyorsunuz.
Ek olarak bu fotoğrafın siyah - beyaz da olsa çıktısını ilave edip dilekçeyi normal posta ile müdürlüğe yolluyorsunuz.
Sonuç hakkında adresinize en kısa sürede yanıt gönderiyorlar.
Suçun Niteliği; Kamu kullanımına ayrılan otobüs durak boşluğuna park ederek kamunun ulaşım özgürlüğünü engellemek ve can güvenliğini tehlikeye atmak.
En kolay ceza ise yanda ki marketten 5-6 adet yumurta alıp havalandırma kanalları üzerinde kırmaktı ama.
;D
Patatesi görürse çıkarırTezzMertek' Alıntı:Patates mi.?
Çıkarır yoluna devam eder.
Yumurta kokusunu arabayı satsa bile çıkaramaz.
![]()
TezzMertek' Alıntı:En kolay ceza ise yanda ki marketten 5-6 adet yumurta alıp havalandırma kanalları üzerinde kırmaktı ama.
;D
mareshal' Alıntı:arkadaşlar yoruldum öldüm bittim. ege bölgesi tracking grubu rehberini (ömer beyi) mahkemeye verecem. gaziemir balçova hattını yürüdük, çok güzel ortam , doğa süper, arkadaşlar mükemmel.yaklaşık 5 yıldır bu olaylardan uzaktım. perişan oldum şimdi. gruptaki arkadaşlarımın hepsine burdan ayrı ayrı teşekkür eder birdaha ki gezilerinde beni unutmamalarını dilerim. ayrıca şu sanal dünyanın en harbi sitesi olan gezenbilirede sonsuz teşekkürlerimi sunarım. baki saygılar
sadikarslan1985' Alıntı:Fotoğraf çekmek zor iş![]()
Mustafad' Alıntı:Ömer Bey elinize sağlık harika görüntüler.
Teşekkür ederiz.Dağlar herkese açıkMUAMMER ACAR' Alıntı:izmirli olmak ayrıcalıklıdır derler ya buna inanmamak mümkün değil siz izmirin güzide insanları ile o muhteşem yerleri paylaşmak isterdim.inşallah bir gün diyerek...sizlerle dağlar dahada güzel