Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan vosdost Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 90
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,450
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Bence kamp atmak isteyen yine olur gündüz gelenlerle buluşup geziye devam edilmesi tam süper olur :smiley: Soğukta olsa kamp ateşini özledim yanında acı suda olsa güzel olur közün içinde birde patatesss

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Karagöl Off-Road ve Safari Gezi-2 Duyurusu (28 Şubat - 1 Mart 2009)

Sevgili arkadaşlar 28 şubat akşamı göl kenarında ateş başında kamp yapılacak.İsteyenler bungalowlarda kalabilirler. Şimdiden yerlerinizi ayırtınız. Ataeş başın sevgili Türker kuyu tandır yapabiliriz diyor.Ogünlere yakın bu konuyu netleştiririz.
Ertesi gün buluşma yerinde diğer ekiple buluşup parkura gireriz.
Sevgiler
Melih

Size ekte Karagölün 30 yıl önce çekilmiş fotosunu gönderiyorum. Sevgi:smiley:)))

Aşık olmak için çok uygun :smiley:

herkese selamlar

1-Melih (def11o)
2-Okan(Def110)
3-Serkan(110)
3-Ozan(DiscoII)
4-Görkem (Def110)
5-Aykut (Def110)
6-Ömer(Def90)
7-Türker(Daihatsu)
8-İsmail(jeep)
9-Furkan(L200)
10 Ugur LR110 terslik olmazsa yanınızdayım
11- Sinbad (Turgay)
12- Erdal / Kerem (Disco-I)
13- Ahmet ( land 110 karavan )
14- Mehmet km (niva)

Liste kabarıyor :smiley:

herkese selamlar

1-Melih (def11o)
2-Okan(Def110)
3-Serkan(110)
3-Ozan(DiscoII)
4-Görkem (Def110)
5-Aykut (Def110)
6-Ömer(Def90)
7-Türker(Daihatsu)
8-İsmail(jeep)
9-Furkan(L200)
10 Ugur LR110 terslik olmazsa yanınızdayım
11- Sinbad (Turgay)
12- Erdal / Kerem (Disco-I)
13- Ahmet ( land 110 karavan )
14- Mehmet km (niva)
yeni bir nivacı arkadaşımız daha cok murlu oldum

ooooo maaşallah Ahmet hızlısınız kardeşim ne kadar güzel bu geziye de İzmir LR çıkartması mı demeliydiniz acaba ....... :smiley:

Sayın arkadaşlarım bende Menemende yaşıyorum kullandığım araç GC limited 96 Model imkanım olursa aranıza katılmak istıyorum.

hoca' Alıntı:
Sayın arkadaşlarım bende Menemende yaşıyorum kullandığım araç GC limited 96 Model imkanım olursa aranıza katılmak istıyorum.

Bekleriz :smiley:

erco' Alıntı:
abiler kardeşler ladalarıda boşa atmayın hani

erco katılım listesinde abartılı bir şekilde göze batan LR olunca , hani dedik yanlış anlaşılmaya !..................... :smiley:

evet LR ler cogünlukda ama nivaları da artırma cabaşındayız biz 3 tane var ekipde bir tane daha yeni uye bi arkaşaımız var birtanesi boya da
birtaneside suriye gezisine cıkdı ilerki gezilerde ladaların sayısı artacak

önemli olan birlikte çıkılan etkinliğin tadını çıkarabilmekte zaten , araç sayılarının farklılığında değil ,Ahmet'in Land 110 karavanının tonajına dikkat yaklaşık üç Nivaya bedel neredeyse değil mi ?
erco kardeşim herşeye rağmen keyifli geziler ve sürüşler diliyorum.... :smiley:

Listedeki tek Mitsubishi olmak da beni hüzünlendiriyor. Yok mu İzmir'de L200, Pajero filan ! böhüüüaa :smiley:

Sevgili arkadaşlar parkurların son durumunu gözden geçimek üzere bugün Ömer-Türker ve ben bir rota yaptık. Hergün yağan yağmur ve değişen yoll koşulları bir çok zorluğuda beraberinde getirmiş. Pazar günü oldukça zorlu ve eğlenceli bir rota bizi bekliyor. Bugünki parkurda oldukça değişken hava koşulları yaşadık. Güneş, yağmur ve kar... Bazı yollar sıkıntılı olmasına rağmen kendinizi amazon ormanlarında zannediyorsunuz.
Sizden isteğim her araç mutlaka kürek, kazma, halat ve çizme bulundurun. Zira busefer işçiliğimiz çok olacak:smiley:)) Dere geçişlerinde taş doldurma, kanyon yürüyüşü ve yol açma ve yapma çalışmalarımız olacak. Umarım artık fazla yağmur yağmaz. Bu geziden fotoları yarın yükleyeceğim.
Sevgiler
Melih
meliheris@fotogezgin.com

Fotoları bekliyoruz Melih...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri