KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)
Kimse bu karakaçanı çekmemiş anlaşılan. Ama acil kullanımlar için araziye bırakılmış Bu arada herkesin çekmiş olduğu keçi gubunu ben de çektim. Ama tek fark benimki grup değil ha bir de o gözüken beyaz şeyin keçi olduğunu yazmam lazım
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Güzelbahçe Doğa Yürüyüşü (10 Ocak 2010)
Kayanın içinde çıkan ve hayat mücadelesi veren siklamen ile bizim Mustafa ve Yusuf'un arazide yaşam mücadelesi pardon gırtlak mücadelesi aşağı yukarı aynıydı Sizleri seviyorum
Epey bir tırmandıktan sonra rüzgar şiddetini hissettirmeye başladı, kızılçam ağacının ibreleri rüzgarın esme hızı ile ilgili bir fikir verir sanırım....
Yemekte yenilen bal-kaymakları buraya koymadım, imrenmeyin diye Zaten yemekten sonra yağmur yağdı, nasıl ıslandığımızı makinayı çantaya koyduğum için resmedemedim, ama harika bir gezi oldu. Yağmuru ve çamuru olması benim gibi endurocu biri için çok iyi oldu. Çamur olmazsa araziye çıkmam abi
Katılan tüm arkadaşlara buradan tekrar teşekkür eder, tadının damağımda kaldığını söylemek isterim. Bu katılımak isteyip de kendine bahane bulanlara davetiye olsun...