Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 27
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,248
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

Merhaba Göktuğ bey,

İzmir'de iseniz Pazar günü Alsancak Cami Önü durak köşesine olmanız yeterlidir.

Getirmeniz gereken malzemeler konusunda ek dosyayı açıp okumanız rica olunur.

Ücret konusuna gelince Gezenbilir İzmir - Doğa Yürüyüşlerinde etkinlik başlangıç noktalarına Eshot otobüsleri ile ulaşacağımız için şahsi

kentkartınızı getirmeniz kafidir.

Her katılımcı yol ücretini kendi kentkartı ile ödeyecektir. Extra bir ücret talep edilmeyecektir.

Ekli dosyalar

• Gezenbilir İzmir Ekim - Aralık 2009 Doğa YÃÂÃ
    77 KB · Görüntüleme: 143

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Ekim 2009)

yagmurluk tamam
çanta tamam
polar falan olabılır oda tamam :
ayakkabı dandırık bı bot var onumuzdekı hafta scoter ımı alana kadar o yarı tamam...
bende tamam ım , bunların dısında tamam olmayan ama olması gereknler nedir...?

yarın kaç kişi geliyor :O tek başıma gitmem deilmi ;D

Yiyecek ve Su.?
Parkur üzerinde hiç su kaynağı yok.
Sadece ana mola vereceğiniz Kuzgunlok çeşmesinden su tedarik edebileceksiniz.
Bu nedenle en az 1.5 lt su almalısınız yanınıza.

Ömer kesin geliyor.
Ben ne yazık ki gelemiyorum.

Haftaya görüşmek üzere.

kimbilir .?

Reklam yapmayı öğrenemedik gitti Mustafa.

Kendi arkadaş çevremiz dağ kulüplerine üye olduğundan bizim Kentkart etkinliklerimiz pek ilgi çekmedi.
Geçen sene yürüyüşlerimize katılan arkadaşlar da devamlılık sağlayamadı.
Bir Harun Hoca her hafta katılmıştı.

Bakalım.
3-5 kişi olsak da yürüyüş yürüyüştür.
Maksadımız muhabbetin yanında sporda olsun.
;D

geçerli bi maksat.. ;D bakalım ben yarın gelmeye çalışcam, su hastalıktan kurtulabılırsem tabiki...

selam
yağmur yağma ihtimali yüzünden yürüyüşe kimseler gelmedi ama ben tek başımada olsa aldım başımı gittim
hava çok sıcaktı ve ben oldukça zorlandım
fazla fotoğraf çekemedim ama olsun güzeldi yine

Tebrikler Ömer ,

Fotoları yollayınca ayrı bir başlık açarız.

ya benım gelmememın sebebi...ağır bi grip gecirmemdi ama haftaya kesın olarak gelceğimi soyleyebilirim...

Bu etkinliğe ait fotoğraflara ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=41052.0 linkinden ulaşabilirsiniz.

İyi Seyirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...