Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 66
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,566
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Nejat' Alıntı:
hadi neyse ortak müşterekte buluştuk, yani eşitlik borçluluğu kaldırdı :smiley:

10-11 Ekim de gidelim isterseniz.??

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Kemalpaşa Y.Kızılca Mahmut Dağı Kamp ve Zirve Yürüyüşü (21-22 Eylül 2009)

Murat kardeş yine çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, fotolar ve bilgilendirme çok iyi olmuş, ayağınıza sağlık teşekkürler.

Bu güzel kamp görüntüleri ve paylaşım için teşekkürler.
Allah ayağınıza ve yüreğinize kuvvet versin...

Sevgili Murat,

Öylesine detaylı bilgi ve resimler ki verdiklerin, sanırım orada olmayan biri olarak ben bile sanki az arkanda sana yetişmeye çalışan biri gibi hissettim kendimi. Sunuşun ve yaşam tarzına hayranım....

Sevgilerimle....

Murat Bey!
Kemalpaşa'da ikamet ediyorum, bu taraflara geldiğinizde herhangibir konuda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden arayabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.

olimpos69' Alıntı:
Murat kardeş yine çok güzel bir etkinlik gerçekleştirmişsiniz, fotolar ve bilgilendirme çok iyi olmuş, ayağınıza sağlık teşekkürler.

Rica ederim.

Nejat' Alıntı:

10 Ekim günü kaçta yola çıkabiliriz.?
:smiley:
Sen öğlene kadar çalışıyordun sanırım.
19:00 da hava karardığı için en geç 15'de Yola çıkmış olmalıyız.
Dereköy yakınlarından orman yollarını kullanarak kamp alanına ulaşabiliriz ağabey.
GE de biraz çalışma yapmak lazım ama .

VEDAT75' Alıntı:
Bu güzel kamp görüntüleri ve paylaşım için teşekkürler.
Allah ayağınıza ve yüreğinize kuvvet versin...

Ben teşekkür ederim Vedat bey.
Paylaşmak görevimiz.

gezent-i' Alıntı:
Sevgili Murat,

Öylesine detaylı bilgi ve resimler ki verdiklerin, sanırım orada olmayan biri olarak ben bile sanki az arkanda sana yetişmeye çalışan biri gibi hissettim kendimi. Sunuşun ve yaşam tarzına hayranım....

Sevgilerimle....

Mahçup oldum.
;)

Mustafad' Alıntı:
Murat Bey!
Kemalpaşa'da ikamet ediyorum, bu taraflara geldiğinizde herhangibir konuda yardıma ihtiyacınız olursa çekinmeden arayabilirsiniz.

Paylaşım için teşekkürler.

Sezon içinde ki yürüyüşlerimizi İzmir Merkez çevresinde ki dağlık ve ormanlık arazilerde yaptığımız için Kemalpaşa'ya pek uğramıyoruz.
Nazik mesajınız için teşekkürler Mustafa Bey.

Murat,
Kampınız yine keyifli olmuş. "Eşşek gibi taşırım Kral gibi yaşarım" felsefen ise olaya bir de damak tadı katıyor. Valla ben "gezerim de gezerim, ne bulsam yerim" felsefesinden senin felsefeye yavaş yavaş geçiş yapacağım sanırım. Çok imrendim valla..

Mantarlar oldukça ilgimi çekti..

Sevgiler,

Murat

Gezerim de gezerim. Restoran kalabalık ise yemeğimi saatlerce beklerim.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Gezerim de gezerim. Restoran kalabalık ise yemeğimi saatlerce beklerim.
;D

Restaurant'dan ziyade gezilerde ekmek arası, kuru kayısı , çikolata, fındık ile geçiştiriyoruz :smiley: Özellikle uzun süreli mağara içindeyken başka şansta yok..

Tadına doyamadan bitti Hocam :D
Dostlarımız güzel,
Parkur güzel,
Menü güzel,
Fotoğraflar güzel,
bize de "harikasınız" görsel emek ve paylaşımlarınız için de "teşekkürler" demek kalıyor. :smiley:
Sevgiyle kalın.

Bir şey değil.
Ben Teşekkür ediyorum.

Murat sana ne söyleyeceğimi bilemez oldum, nazarımız değecek korkuyorum. Allah seni esirgesin, güzel etkinlik ve paylaşım için teşekkürler...

Sağolun Haşmet bey

...

sssssssss.jpg

Merhaba Arkadaşlar ,

Aradan 1 seneden çok zaman geçmiş olsa da GPS kayıtları bilgisayarımda idi.
O zamanlar GPS dosyalarını Google Earth üzerinde düzenleme yolunu bilmiyordum.
Geçen zaman içinde öğrenmiştim. ;D

Forum sayfalarında nostalji yaparken bu başlığa ulaşmıştım.
Aklıma GPS dosyası geldi ve buyrun.

Google Earth üzerinden Sanal Doğa Yürüyüşü Dosyamız;
[attachment=1]

Google Earth Üzerinden parkurun görüntüleri.
[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

a - Mahmut Dağı GE Rota 001.jpg

a - Mahmut Dağı GE Rota 002.jpg

a - Mahmut Dağı GE Rota 003.jpg

a - Mahmut Dağı GE Rota 004.jpg

Ekli dosyalar

• Y.Kizilca - Mahmut Zirve .kml
    224.7 KB · Görüntüleme: 669

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR