KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
O zaman görüşmek üzere diyeyim, buluşma yerini biliyorum neyseki -özel aracımla katılacağım-
Birde şu an herkes pansiyonda kalacak gibi bi izlenime kapıldım, doğru değildir inşallah..
O zaman görüşmek üzere diyeyim, buluşma yerini biliyorum neyseki -özel aracımla katılacağım-
Birde şu an herkes pansiyonda kalacak gibi bi izlenime kapıldım, doğru değildir inşallah..
Günaydınlar.. Aydınlık bir gün diliyorum öncelikle....Evet Murat Bey, Çaycı İbo'yla iletişim kurdum yer sıkıntısı yokmuş, soğuk kaç derecedir orada, ona göre hazırlıklı gelmek lazım..
Pansiyonda yeterli sayıda battaniye ve elektrikli soba bulunuyor dert etmeyin.
Bu arada Bozdağ beldesi 1300 metre de.
Deniz seviyesinde sıcaklık 30 derece ise orada 23-24 derecedir.
Doğal olarak geceleri 20 derecenin altına düşecektir.
İdeal sıcaklıklar yani.
Yalnız yüksek irtifa sayıldığı için güneş yukarılarda çok yakıcıdır.
Bu nedenle ince uzun kollu gömlek ve keten pantalonları tercih etmelisiniz.
Şile bezi gömlekler de biçilmiş kaftandır.
arkadaşlar bu arada kamp alanına kadar araçlarla çıkabiliyormuyuz yoksa araçları bi yerde bırakıp çadır için devam mı edeceğiz?..
bi de bölgenin haritasını önümüze serecek cengaver bi arkadaş olsa
saol zerrin bi yandan izmire alışmaya çalışırken bi yandan da gezip görme dürtüsü sardı gelirgelmez
inşallah ankaradaki gibi etkinlik olarak izmirden de umduğumu bulurum...
sahi keşke gelsen gerçekten çok güzel olur, gerçi kazdağlarından bahsetmiştin sen bana yanılmıyosam?...
-------------------------------------------------------------------
fotğraflar ve bilgi için çok teşekkür ederim murat
piknikçiler yaparsa bizde yaparız.. piknikçiler kadar olamayacakmıyız gibi düşüncelr gelio insanın aklına
şaka bi yana mesafenin az olması çok iyi.. harita için şimdiden teşekkürler