Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan erdalyaman Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 124
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,144
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

Serkan Yayla' Alıntı:
emrah bey hoşgeldiniz kendinizden biraz bahsedermisiniz :smiley: aracınız 2010 freelander 2 bence biz kalırız siz gidersiniz :smiley:

Hocam 19" lastiklerle ben asfaltta 2 cm sudan geçemiyorum. (benim özürlü oluşumdan da olabilir). ;D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Off-road Grubu; Nif Dağı Gezi Duyurusu (31 Ocak 2010 pazar)

emrah bey onun mutlaka sudan geçme düğmesi vardır :D siz gelin biz buluruz :smiley: veya kaldığınız zaman bizim yusuf diye bir arkadaş var zor anlarda hemen o gelir o yardımcı olur size :D

1- Erdal & Kerem Yaman.............Disco I
2- Serkan Yayla.........................Series III
3- Vosdost Ahmet.....................Satılık Ambulans kasa Defender
4- Ademi................................. Rus güzeli Niva
5- Çağatay............................... Niva (Seri meri yok bildiğin Niva 4 teker)
6. Serdar tan.............................Nivanın en güzeli Grin
7- Berk ve grubu ......................Navara
8- Murat & Tolga ....................... Nissan Patrol (tek vinçli kahraman) Grin
9- Sabri Ergüder ....................... Jeep Cherooke XJ
10-Emre Uzmay.........................Grand Vitara 3K
11-Özgür(ozcour).....................LR Series 2a
12-Emrah................................LR Freelander 2
13-Ercan /erco/........................NİVA benim en sadık dostum
14-Emrre.................................NİVA

ooo emre abide geliyorrr :smiley: niva grubu eksiksiz :smiley: süper bir gezi olacak yine

ulen benim geldime sevinmedinde emre geliyor diye mi seviniyorsun neleri feda ediyorun biliyornusun sadece sizlerle beraber olabilmek icin ;D

ercan abimmm sen olmadan olmazzzzzz ben zaten biliyordum senin geleceğini abilerin kralıı :smiley:

nivalardan eksik bir Burhan amca kaldı birde yeni bir arkadaşımız daha var yarın beli olacak gelip gelemeyecene lastik sorunum var diyor ama ikna edebilirsenm cadelerle getirecem onuda biz bu gidişle 10 NİVA cıkacaz gıbime geliyorama landlar bu gidişle kan kaybediyor daglarda kalıyorlar batıyorla sudan gecemiyorlar MI ne ;D ;D

:D ne diyeyim abim rolantide 2 çekerde suya girdiğin zaman kalıyorsun işte :D ne desen haklısın kaldımmı evet kaldım :D

ha şoyle yaaa kaldım de bitsin bende kaldım catde lastikleriyle camurda sağ olasın sende cekdi ama ben frene basınca sen cekemiyorsun camurda bile olsa ;D

Liste kabarık :smiley: Ahhh ahhh :( :( ( Etek sarı sen etekten sarısannn sarısannnnn :( :( beni anlayanlara )

Serkan Yayla' Alıntı:
emrah bey onun mutlaka sudan geçme düğmesi vardır :D siz gelin biz buluruz :smiley: veya kaldığınız zaman bizim yusuf diye bir arkadaş var zor anlarda hemen o gelir o yardımcı olur size :D

Şaka bi yana başka kısımda yazmıştım. Lastilkleri kuru asfalt, tozsuz yol için yapmışlar. Bu gün iki arada bişi ayarlayamazsam karavan misali çekersiniz. ;D

selam siz korkmayın Freelander 2 de büssürü düme var elbet biri çamura girince lastik değiştir düğmesidir adamlar yapmış o kadar düğme elbet işe yarayan bişeyler çıkar içinden ;D

Adamlar böyle şeyler yapıyo, biz de bi yolunu buluruz :smiley:

(diyerek sohbete ayak uydurayım... :p)

normalfl2winch6.jpg

Wintermute' Alıntı:
Ben de katılmayı düşünüyorum, ama Erdal abinin tavsiyeleri yolunda yarın bir takım 17" jant ve kış lastiği bakacağım. Zorlar da yazmış, tırsmadım deil (ilk gezi olarak) ::smiley:

Başka zaruri ne almak lazım? Ekipman olarak arabadan başka bi şi yok ta bende. :smiley:

Ayrıca co pilot ta yok. :smiley:

Emrah, katılmanıza sevindik :D Yarınki gezide lastiğinizin sorun olmayacağını sanıyorum :smiley:
Kış kastiği yerine AT tipi lastik daha iyi olmaz mı? Kış lastikleri sonuçta kar ve buzda tutunmayı sağlamak için yumuşak hamurlu ve çok ince kanalları olan lastikler. İzmir koşullarında pek de gerkmiyor bence ;)
ikinci takım lastik yapacağınıza göre stabilize, toprak yollar ve belli oranda çamur ve kayalık zemin için AT daha iyi olur derim ;)

İmkanınız olursa el tipi "aselsan cobra türü" telsiz gezide faydalı olacaktır

Yarın sabah Hatay tarafından katılacak olan var mı; ben oradan geleceğim, eşlik edebilirim. Erdal abi sen Cherokeeden korkma diyorsun ama aracı hiç tanımıyorum umarım yüzümü kara çıkartmaz, Range Roverın arkasından ağlatmaz :smiley:

sabri77' Alıntı:
Yarın sabah Hatay tarafından katılacak olan var mı; ben oradan geleceğim, eşlik edebilirim. Erdal abi sen Cherokeeden korkma diyorsun ama aracı hiç tanımıyorum umarım yüzümü kara çıkartmaz, Range Roverın arkasından ağlatmaz :smiley:
Sabri Hataydan hareket edeceksen en kolayı üçkuyulardan otoyola girip sonra kaynaklar çıkışından çıkarsın zaten 1-2 km sonra solda alpeti göreceksin.

Cherooke XJ nin 4 çekeri çalışıyorsa ve yakıtı varsa bu tür geziler için başka birşeye ihtiyacı yok ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri