Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Güvercin Kaya - Verem Savaş Kampı Yürüyüşü (10 Mayıs 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,413
Ynt: Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Güvercin Kaya - Verem Savaş Kampı Yürüyüşü (10 Mayıs 2009)

IMG_7928.jpg

IMG_7930.jpg

IMG_7932.jpg

IMG_7933.jpg

IMG_7934.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir ; Onur Mahallesi - Güvercin Kaya - Verem Savaş Kampı Yürüyüşü (10 Mayıs 2009)

Sacit Bey'e fotoğrafları için çok teşekkürler.
E-posta da yazdığım boyut konusuna da bir sonra ki etkinliğimizin fotoğraflarında dikkat edersiniz artık.
:smiley:

Yeni Sezona 17 - 18 Ekim 2009 tarihlerinda kamp yaparak başlayacağız.
Kamp yerimiz Egekent-1'in arkasında kalan ormanlık alanda olacak.

Kamp yerine araç ile ulaşmak için güzergah çalışmalarımız devam ediyor.

Çok güzel bir yürüyüş ve çok güzel bir paylaşım olmuş ayağınıza ve klavyenize sağlık.

çok güzel bir gezi olmuş ayağınıza sağlık, harika fotoğraflar, fotolarda harabeye dönmüş yapılar gördüm onlar hakkında bilginiz varmı, paylaşım için teşekkürler.

Harabeye Dönmüş yapılar.
Verem Savaş Evleri oluyor.

Türkiye Verem ile Savaş Derneğine mi yoksa Kızılay'a mı bağlı bilemiyorum ama.
İzmir Örnekköy Mezarlığı yolunu kullanarak Yamanlar Köyü ve dha sonra Karagöl'e ulaşan araç yolunun 15. km sinde bulunmkata bu yapılar.

Ne yürüyüştü herkeze tavsiye ederim. Dünyanın en ekonomik sporu diyebiliriz.

maşallah bu resimlewr... beni cezvetti bu yuzden yarın kızılay yuruyusune katılmaya ikna oldum..yarın gorusmek uzere team :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR