Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 33,274
Ynt: Gezenbilir İzmir; Seferihisar Off Road Gezisi Görselleri (04 Eylül 2011)

ziya kardeşim takipte olalım..offroada giderken haberleşiriz..murat kardeşim..bizlik birşeyler varsa katılmayı düşünebiliriz..ama fikrimi soracak olursan yürüyüş ve offroad iklisi bir arada zor görünüyor..

Etiketler

GE de Ahmetli yi geçtikten sonra, Mersindere'den girip Gölcüğ'e ulaşan orman yolları gözüküyor.
oraları zorlarsak bizde eğlenebiliriz offroad adına.
ustalar detaylı incelerse güzel parkurlar çıkabilir.

eyvallah..değerlendirilebilir..

Geziniz cok güzell olmus tebrık ederım :smiley: bu gezilerin devamını diliyorum kazasız belasız :D

MOBİDİK' Alıntı:
ziya kardeşim takipte olalım..offroada giderken haberleşiriz..murat kardeşim..bizlik birşeyler varsa katılmayı düşünebiliriz..ama fikrimi soracak olursan yürüyüş ve offroad iklisi bir arada zor görünüyor..

Her zaman için Haluk abi, bu kış eğlenceli geçsin

Rüstem ÖNEL' Alıntı:
GE de Ahmetli yi geçtikten sonra, Mersindere'den girip Gölcüğ'e ulaşan orman yolları gözüküyor.
oraları zorlarsak bizde eğlenebiliriz offroad adına.
ustalar detaylı incelerse güzel parkurlar çıkabilir.
GE e fazla güvenemeyeceğimizi son seferde öğrendim. meterolojideki mühendislerin günlük 45 dakika ücretsiz canlı görüntü ve alma hakları var. tanıdığınız arkadaşınız varsa değerlendirebilirsiniz.

levent haklı. görüntüler en az 5 yıllık olduğu için resimlerde görünen açık yollar,yıllar içinde kapanabiliyor..alternatif yollar belirlemekte fayda var. yada levent kardeşimin dediği gibi meterolojide tanıdığınız olacak...

kapalı oluyoda noluyo abi, kapalı yol bizim işimiz. :smiley::smiley:

urla gezisinde olduğu gibi dozerin kapattığı yollar vız gelirde,,,ağaçların kapattığı yola bir şey yapamayız...kıyamayız onları kesmeye.. ;) :smiley:

Levent abinin elindeki haritadaki gibi olsaydı ne güzel sahilden Sığacık'a da giderdik :smiley:

özgürüm,,siz o gezide önde olduğunuz için ordaki mücadeleye geç katıldık .aslında orda olsaydık,seni ordan geçirtmez biz geçerdik kardeşim..seni orda askıda bırakmazdık özgürüm..

Haluk abi orada askıda kalmam sıkıntı olmadı aslında, iyi oldu eğlenmiş olduk :smiley: , ben de arabanın sınırlarını öğrenmiş oluyorum. Zaten Levent abi geçen hafta açıktı yeni kapatmışlar dedi. Buraya kadar sorun yok da, denizden sonra hani bu çobana sorup onun solundan gittik ya abi sonra geri döndük, o yolun Sığacık'a çıkacağını sanıyorduk sahilden, en büyük yamuğu da burada yaptı GE. Gidip gidip daracık yerden geri dönmek zorunda kaldık :smiley: Bize cidden GE'den daha sağlam güvenilir bir şey lazım.

Zaten Haluk abi sizlere güvenerek girdim oraya ben:smiley: Kalırım sıkıntı olur korkusu yoktu, elbet ya Mustafa abi ya senin cengaver çekerdi beni :smiley:

özgürüm ,,senin emektarda çıkar orayıda,,her zaman büyük,yayvan, geniş kayayı ortaya değil tekerin altına almalısın..lastiklerinide yenilersen,sorun yok..aracın alt göbekten askıda kaldığı durumlarda ,gördüğün gibi aracı kaldırıp lastiklerin altını yayvan taşlarla beslemelisin..askıdan kurtuldumu zaten araç yürür..

Hepsi bana tecrübe oluyor abi, tüm ekibe tekrar teşekkür ederim yardımları için

keşke izmirde olsaydında daha sık görüşebilseydik..olsun..her şerde bir hayır vardır..görüşmek üzere....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR