Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (17 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 23
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,715
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (17 Nisan 2011)

Yağmur yağsın :'(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Örnekköy Doğa Yürüyüş Duyurusu (17 Nisan 2011)

efsane1985' Alıntı:
tabi yaa sen bu hafta kac tabi yaa kaptan yok bakalım ne yapacagız

Hızlı hızlı yürütüp apandist patlatırız.
;D

Bu arada Özgür nasıl acaba.? dur bir SMS çekeyim.

Allah'a emanet olun arkadaşlar
Murat'a yetişeceğiz diye kendinizi zorlamayın sakın ;D

Selamlar,

Özgür'den az önce güzel bir haber aldım. SMS grubuna yollayayım diyecektim vazgeçtim.

" Murat, şimdi dikişlerimi aldırdım eve dönüyorum her geçen gün kendimi daha iyi hissediyorum.Peşinizden gelmeyi özledim o yüzden kendime iyi bakıp yine peşinize takılacam. Görüşmek üzere."

Hava hala yağmurlu görünüyor arkadaşlar.

Yağmurluklarınızı almayı unutmayın. Yedek çoraplarınız da çantanızda olsun mutlaka.

[attachment=1]

vayyy sevgili rehberimiz profil fotoğrafını değiştirmiş
arkadaşınızı Allah mutlu mesut etsin inş.

Epeydir değişiklik yapmamıştım.Fotoğrafı değiştireyim dedim
Mutluluk dileklerini iletirim kendisine

Merhaba Arkadaşlar,

Bu etkinliğimize ait görsellere ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=73065.0

link üzerinden ulaşabileceksiniz.

İyi Haftalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...