KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)
Saat 08'den önce otogarda olmanız lazım. Cuma akşamdan gelebilseniz güzel olurdu ama.
Cumartesi sabah 08'de otogarda olabilirseniz gelip alırım ben sizi.
Yanınıza getirmeniz gerekenler.
Klasik kamp malzemeleri
Çadır uyku tulumu ve mat.
Yiyecek için alışveriş imkanımızda yok.!!
Kamp yerine ulaşımı dolmuşla yapacağız. Daha sonra da 45-50 dakikalık bir çantalı yürüyüş.
Bir büyük kamp çantanızın olması lazım.
Elinizde tulum vs malzeme taşımadan yürüyebilmek için.!
Ynt: Gezenbilir İzmir; Urla Barbaros Köy Orman Kampı Duyurusu (03 -04 Aralık 2011)
murat hocam...
barbaros yerleşkesi, uzunkuyunun kuzey batısında kalan yerleşke değil mi.? eğer kamp yerinin tam olarak N/K koodinatlarını verebilirseniz gece misafiri olabilirim.
cuma günü izinliyim. cuma akşamı da gelebilirim. akşam binersem sabah 06:30 da otogarda oluırum. büyük kamp çantam yokda hafta içi almayı düşünüyorum. yiyecek işinide oraya gitmeden konserve falan alabilirm. olmadı sizden yerim
balikay' Alıntı:
murat hocam...
barbaros yerleşkesi, uzunkuyunun kuzey batısında kalan yerleşke değil mi.? eğer kamp yerinin tam olarak N/K koodinatlarını verebilirseniz gece misafiri olabilirim.
Evet aynen öyle Levent.
Seferihisardan otoyola girip Zeytinler Gişelerinden çıkıyorsun. Eski Çeşme yoluna bağlanıp Jandarma karakolunu geçince Dallas Kasap (Hala açık mı bilemem ) Uzunkuyu Köyü tabelasının karşısında ki sapaktan Birgi Köyüne doğru yol alıyorsun.
Sapak başında bir fırın ve kasap dükkanı var.
[attachment=1]
Son olarak araç ile kamp yerine giriş noktasının koordinatları.
[attachment=1]
Uzunkuyu sapağından girince sırası ile Birgi Köyünden geçiyorsun. Yolu takip edince Çamlaraltı Restoranın önünden ilerliyorsun.
Biraz sonra düz bir açıklık çıkıyor. Çadırları sağ tarafta büyük çam ağaçlarının altında görebilirsin Levent.
muratburgul' Alıntı:
cuma günü izinliyim. cuma akşamı da gelebilirim. akşam binersem sabah 06:30 da otogarda oluırum. büyük kamp çantam yokda hafta içi almayı düşünüyorum. yiyecek işinide oraya gitmeden konserve falan alabilirm. olmadı sizden yerim
mat tulum çadır bunlar var arkadşlar. çantamıda yeğenim götürmüştü geri getirmedi. o sebeple yeni çanta dedim. ben tam olarak nereye geleceğim arkadaşlar. otogardan sonra bana yol gösterin ki bende ona göre hazırlık yapayım..
Cumartesi sabah erken saatte İzmir Otogarında olursanız ben gelip sizi alırım.
Tek Çanta ile tüm malzemeleriniz elinizin altında olmalı.
Pazar günü dönerlen sizi Urla otogarda bırakmaya çalışırız. Oradan ilk otobüs ile İzmit'e geçersiniz.
Ya da Urla -> İzmir Otogar -> İzmit şeklinde bir plan yaparız artık.