KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
Malzeme listesi
MALZEME LİSTESİ
Mümkün olan en hafif çantayı yapmaya çalışalım. Kamp yüküyle biraz yürüme kararı verebiliriz. Üstümüzde taşıyabileceğimizden fazla kıyafet almayalım. Kamp yerinde 1 öğün akşam yemeği, 1 öğün sabah kahvaltısı yiyeceğiz. Hepsi bu. Zirvede atıştırmalık peynir ekmek olabilir. Enerji için kuru meyve, ceviz, tadımca alın.
KAMP MALZEMESİ
Sırt çantası
Camelbag / Matara
Çadır / tamir seti
Uyku tulumu
Mat
YİYECEK PAKETİ
Kuru kayısı /İncir/Ceviz
Tadımca
Çay / Nescafe
Elektrolit tableti / tozu
Şeker / Tatlandırıcı
Hazır çorba x 2
Sucuk / Kurutulmuş et
Ekmek
Makarna
Kaşar peyniri
Zeytinyağı
Çantalarımız için yağmur kılıfı, kendimiz içinde kapşonlu teknik ceket gerekiyor.
Bunun dışında tırmanışın tamamı karda olacağından dağ botları ve tozluklarımız, su geçirmez pantalonlarımız olmalı. Pamuklu giysi getirmeyin. Mutlaka sentetik ve nefes alan kıyafetler olsun ve çok katlı giyinme sistemine göre hazırlanın.
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
Arkadaşlar Merhaba,
Etkinliğe katılacak arkadaşlarımdan küçük bir ricam olabilir mi? çiğdem hanım ile "cepsobası" arıyoruz kaç gündür fakat ne yazık ki bulamıyoruz çok az zamanımız kaldığı için şansımı arttırmak için sizlerden destek almak istedim.Satılan, bulabileceğiniz yada kullanmadığınız cepsobası var ise benim için 2-3 adet ücreti ödenmek şartı ile alır mısınız/getiri misiniz?
Yeşim' Alıntı:
Arkadaşlar Merhaba,
Etkinliğe katılacak arkadaşlarımdan küçük bir ricam olabilir mi? çiğdem hanım ile "cepsobası" arıyoruz kaç gündür fakat ne yazık ki bulamıyoruz çok az zamanımız kaldığı için şansımı arttırmak için sizlerden destek almak istedim.Satılan, bulabileceğiniz yada kullanmadığınız cepsobası var ise benim için 2-3 adet ücreti ödenmek şartı ile alır mısınız/getiri misiniz?