KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Murat Bey haklı, o kadar soğuk olacağını düünmüyorum (tabi -5'lik tulumla bivak yapılacak kadar sıcakta olmayacaktır ) ama isterseniz ben de 1 tane var onu getirebilirim. Çok üşürseniz mataraya sıcak su ya da 4-5 tane tofita -ya da muadili- yiyip bol şeker ile vücut ısınızı yükseltebilirsiniz
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
arkadaşlar sedat bey kayseriye direk otobüs ayarlamıştı. Yinede bir bakıyım Ankara'ya o saatlerde ulaşabilirsem size katılırım demişti. Tahminim şu ana kadar haber gelmediğine göre direk kayseri ye gelecek...
Ynt: Gezenbilir; Kayseri - Erciyes Tırmanış Etkinliği Duyurusu (24 - 26 Haziran 2011)
erturk77' Alıntı:
arkadaşlar sedat bey kayseriye direk otobüs ayarlamıştı. Yinede bir bakıyım Ankara'ya o saatlerde ulaşabilirsem size katılırım demişti. Tahminim şu ana kadar haber gelmediğine göre direk kayseri ye gelecek...
yeşim hanım küçük sıcak su torbaları işinizi görür....Ben -15 de küçük sıcak su torbasına sıcak su ısıtıp koyuyorum, tulumun ayak kısmına atıyorum, hamam gibi oluyordu tulumun içi, kimyasal cep sobaları pek işe yaramıyor haberiniz olsun...Kullandığım için biliyorum...
Gozak' Alıntı:
Yeşim Hanım merhaba,
Murat Bey haklı, o kadar soğuk olacağını düünmüyorum (tabi -5'lik tulumla bivak yapılacak kadar sıcakta olmayacaktır ) ama isterseniz ben de 1 tane var onu getirebilirim. Çok üşürseniz mataraya sıcak su ya da 4-5 tane tofita -ya da muadili- yiyip bol şeker ile vücut ısınızı yükseltebilirsiniz
Gozak' Alıntı:
Yeşim Hanım merhaba,
merhaba arkadaşlar
24-06-2011 saat 1930 otobüsü ile bursadan yola çıkıyorum.25-06-2011 sabah 0700 gibi kayseride olmayı planlıyorum.
orada görüşmek üzere hoşçakalın.
yokozuna' Alıntı:
merhaba arkadaşlar
24-06-2011 saat 1930 otobüsü ile bursadan yola çıkıyorum.25-06-2011 sabah 0700 gibi kayseride olmayı planlıyorum.
orada görüşmek üzere hoşçakalın.
murat bey aradı ve kayseri otogardan beni alacağını söyledi.saat 07 gibi görüşürüz.bir aksilik olursa erciyes dağevine gelirim.telefonlarınız var bende.aralıklarla yoldan sizi ararım.iyi geceler
Arkadaşlar Çiğdem'le 03:30 buluşup yola çıkıyoruz...Yolda istanbul ekibiyle tahminim Kırıkkale yolu üzerinde buluşuruz...
Şİmdiden herkese kazasız belasız yolculuklar diliyorum...Görüşmek üzere..