Yeşim' Alıntı:Yanlış oldu bu soruların cevaplarını öğrenmek istiyorum![]()
erturk77' Alıntı:erciyese zirvesine 18 gün kaldı...murat tan başka atreman yapan varmı?![]()
COMPETUS' Alıntı:Merhaba Yeşim Hanım,
Konuyla ilgili bilmek istediklerinizi özel mesaj olarak yolladım.Zirve yolunda sizide aramızda görmekten memnun olacağız.
Yeşim' Alıntı:Murat Bey, Teşekkür ederim desteğiniz için.20 mesaj kotasını aşamadığım için özelden dönemedim"Bu faaliyette önemli olan kazma ve krampon kullanımını bilmektir" ben hiç kullanmadım ve bilmiyorum.Nasıl öğrenirim? Bu eksikliğimi hemen telafi edebilir miyim?
Şimdi şirkette iznimi ayarladım.Malum 7/24 çalışan bir firmada çalıştığım için h.sonu izin ayarlamak/tutturmak biraz zorEğer bu eksiğide telafi edebilirsem katılacağım.
Temmuzda Kaçkar yapacağım, bu nedenle malzelerimi tedarik ediyorum.
Çadır, krampo, kazma, ocak, kafa fenerim yok, diğerleri ok dir.
Cevabınızı bekliyorum![]()
Tşkler Murat Bey, listeyi aşağıdaki gibi güncelliyorumCOMPETUS' Alıntı:Yeşim hanım kazma ve krampon kullanımı konusunda tırmanış öncesi bir çalışma yapmayı düşünüyoruz.Kazma krampon derneğimizden tedarik edebiliriz.Çadır ve ocak konusu ise katılımcı sayımıza göre gruplandırıp çadır paylaşımı yapılacaktır.Kafa lambasını ise bir şekilde tedarik ederiz.
Selamlar,
Murat
Yeşim' Alıntı:Tşkler Murat Bey, listeyi aşağıdaki gibi güncelliyorumİstanbul'dan katılacağım, ulaşım ve diğer detaylar için takipdeyim.
1) Efe Karaismailoğlu
2) Murat Albayrak
3) Çiğdem Avcı
4) Ertürk AŞAR
5) Güncel Özak
6) Ayça Yıldırım
7) Sedat DAL
8)Ayşegül KUTUN
erturk77' Alıntı:erciyese zirvesine 18 gün kaldı...murat tan başka atreman yapan varmı?![]()
yokozuna' Alıntı:merhaba arkadaşlar
resimlere ve rotalara baktım,..dağ çok etkileyici..bu etkinlikte rotayı ve mesafeyi merak ediyorum.ana kampa kadar kaç km yolumuz var.ana kamp ile zirve arası kaç km.bu detaylar gps kayıtlarınızda var mı.teşekkürler.