Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 179
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,555
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Volkancığım.
Gezenbilir Takvim sayfasında kayıt vardı.
Konuyu Eylül sonu açmıştım.

doğrudur üstad...ben pek ilgilenemedim bu sezon forumla o yüzden yeni gördüm ya zaten...size iyi eğlenceler...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Kaz Dağları'nda Çadırlı Kamp ve Trekking Duyurusu (29 - 31 Ekim 2010)

Teşekkürler,

Size de .

TezzMertek' Alıntı:
Evet .
Katılımcı listesi hazırlamak için daha erken.
Ama ben kamp yeme ve alışverişi planımı çoktan yaptım.
Paylaşmamı isteyenler var mı.?

4 kişi ile 3 gün 2 gece kamp yaparken lazım olabilecek yiyecek ve içecekler. Hoş şu an listeye içecekleri ilave edemedim.

Murat bey ilk defa böyle bir kamp aktivitesine katılmayı düşünen biri olarak listenizi görmek isterim açıkcası. Paylaşırsanız sevinirim.
Ama yemek listesi dışında gerekli malzemeler ile alakalı bir listede varsa daha iyi olur. Yiyecek konusunda çok sıkıntım yok açıkcası az yiyen biriyimdir.
Bir aksilik olmazsa 3 arkadaşımla beraber katılmayı düşünüyorum...

Sayın Çelebi ,

Kamp yeme-içme alışveriş listemin bir kısmını üst mesajlarımda eklemiştim.
:smiley:
3-4 Kalem alınması gereken malzeme var daha ve bu listede yok.
(Domates-Biber-İçecekler-Çerez-Salata Malzemeleri [Havuç-turp-maydanoz] vb)

bu son alışverişleri Zeytinli de de yapabiliriz ama popüler bir yer olduğu için fiyatlar biraz tuzlu + tek manav olacaktır.

TezzMertek' Alıntı:
Sayın Çelebi ,

Kamp yeme-içme alışveriş listemin bir kısmını üst mesajlarımda eklemiştim.
:smiley:
3-4 Kalem alınması gereken malzeme var daha ve bu listede yok.
(Domates-Biber-İçecekler-Çerez-Salata Malzemeleri [Havuç-turp-maydanoz] vb)

bu son alışverişleri Zeytinli de de yapabiliriz ama popüler bir yer olduğu için fiyatlar biraz tuzlu + tek manav olacaktır.

Murat yahu şu kampı 1-7 Kasım arası yapsak olmaz mı ? 2 katılımcı kesin :D ne dersin ?

Bu arada şu yemek listesini gördükçe içim gidiyor, fena oluyorum :D

Yol yeme ücretini sağlarsan neden olmasın Cem.

1 - 7 Kasım da tekrar gideriz senin sponsorluğun ile.
;D

Sponsor bulduk mu sponsor ;D

Selamlar,

Zirve tırmanışı da olacak mı?

Ne yazık ki hayır.
Cıblak baba Tepesi ile kamp yerimiz arasında çok uzun bir mesafe var.
Sadece yakın çevrede kısa (8-9 km) trekking yürüyüşleri yapacağız.
Yarın katılımcı listelerini yazmaya başlarız.

Murat kardeşim ve doğasever dostlar merhaba .Şu proğramı tam açıklamalı yazarsan vede yiyecek listesini tam cetvel olarak belirtirsen sevinirim .Evvelki cetvel bir öğle yemeği yazılmış ?????? .Hani A dan Z ye bir cetvel Maydonoza kadar.SEVGİ ve SAYGILAR.

metin0035' Alıntı:
Murat kardeşim ve doğasever dostlar merhaba .Şu proğramı tam açıklamalı yazarsan vede yiyecek listesini tam cetvel olarak belirtirsen sevinirim .Evvelki cetvel bir öğle yemeği yazılmış ?????? .Hani A dan Z ye bir cetvel Maydonoza kadar.SEVGİ ve SAYGILAR.
İyi geceler Metin Ağabey :smiley:
Yarın sana en okkalısından bir liste yollar Murat merak etme ;D

metin0035' Alıntı:

Metin ağabey Etkinliğin detaylı programını aşağıda yazıyorum.

2.Geleneksel Gezenbilir Kaz Dağlarında Kamp - Trekking ve Ateşbaşı Muhabbet

Hareket Tarihi : 29 Ekim 2010 - Cuma

İzmir İçin Hareket Yeri & Buluşma Noktası : Ulukent - Shell Benzin İstasyonuna gelmeden 200 metre önceki DİASA SÜPERMARKET Önünde

Buluşma Saati : 09:30

Diğer Kentlerden gelecek arkadaşlar için Buluşma Noktamız ;

Edremit - Zeytinli Beldesi - Saat 13:00 ,

Aynı gün en geç 16:00 de kamp atmış olacağız.

Kamp yerine ulaşımı Özel Araçlarımız ile sağlayacağız.

Etkinliğin Ayrıntıları :

29 Ekim 2010 – Cuma - Edremit - Zeytinli Beldesinde topluca yenen öğle yemeğinden sonra Kamp alanına ulaşım ve çadırların kurulması. Kamp ateşimizin için çevrede odun toplama etkinliği sonrası Dere yatağında kısa bir gezinti ve küçük bir kanyondan geçiş.
Akşam yemeği hazırlıkları ve ortaklaşa kurulan yemek soframız. Serbest zaman.

30 Ekim 2010 - Cumartesi - Sonbahar mevsiminin güzel havasında su sesleri eşliğinde uyanma. Ateş başında güzel bir kahvaltı sonrası yürüyüş yapmak isteyenler için uygun rotalarda Trekking. İsteyenlere derelerin büvetlerinde serinleme molası. Öğlen ve Akşam ortaklaşa hazırlanan yemek ve ateş başı muhabbet.
Bir gece önce çevrede gizlenen Çikolata kutusunun GPS ile bulunması etkinliği.

31 Ekim 2010 - Pazar - Kampımızın 3.gününde sabah erkenden kalkarak kahvaltımızı yaptıktan sonra çadırlarımızı yavaş yavaş toplayarak Zeytinli Beldesine gideceğiz. Öğlen yemeklerimizi (saate bağlı olarak) yedikten sonra evlerimize doğru yola çıkacağız.

metin0035' Alıntı:

Daha önce hazırlamış olduğum kamplarda kullanılabilecek Yiyecek ve İçecekler Listesi;
[attachment=1]

Bu nasıl Metin ağabey.?

Herkes bu tablo içinden kendi zevklerine göre bir harmanlama yapabilir rahatlıkla.

Kamp Yiyecek ve İçecekler.jpg

istanbuldan gelenler nasıl bulusucak bır ırtıbat numarası verırsenız organıze olalım arkkadaslar

29 - 31 Ekim 2010
Kaz Dağları Çadırlı Kamp ve Trekking Etkinliği Katılımcı Listesi

01- TezzMertek - Murat ÖZ - İzmir
02- ozhtc35 - - Hatice ÖZ - İzmir
03- matiate - - Ömer Adil KUTLU - İzmir
04- NEHİR - - Asiye DEĞİRMENCİ - Denizli
05-
06-

İzmir İçin İrtibat Numaraları:

Ömer Adil KUTLU - 0.506.332.16.94

Not: İstanbul'dan kendi özel araçları ile gelecek arkadaşlar ile Edremit - Zeytinli Beldesi Atatürk Meydanında (? - Adı bu olmayabilir) buluşacağız. Saat: 13:00

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri