Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
Ah Fatih bilsem seni aracına davet edenin etabı en kolay geçeceğini bunu ben yapardım Kendimi iyi hissetmediğim ve co-pilot bulamadığım için ayrıca Kılıçlı'dan bir kez daha tırıs tırıs dönmemek için katılmadım geziye ama her zamanki gibi fotolar "keşke" dedirtiyor
Bunu tekrarlayabilir miyiz acaba?...
Kılıçlı'dan bir alacağım ve Fatih kardeşime de bir jest borcum war
Ynt: Gezenbilir Kılıçlı Off-Road Gezisi (10 Şubat 2008)
abi çok teşekkürler ... o vinç nasıl yanar anlamadım gitti demekki bide yedeği lazım ... Hafta içi şu telsiz işimle makinanın sağ çontasını değiştireyimde köfteci modundan çıksın makina dumandan boğulucaz yoksa
gerçektende çok keyifliydi sevtap aynı youtube ta izlediğim bolivya panama ve rusyadaki offroad etapları gibiydi...valla araba yapana kadar herzaman co-pilot olarak yardımcı olurum mustafa abiyle transfer pazarlığını yaparsın artık ;D ;D ;D
fatih abi benim transfer ücretim düşük bi yarım ekmek sucuk bide kola alan herkez benle gelebilir ... Mustafa abi yi seçersen mangaldan aşşası kurtarmaz ...
Fotoları çekenlerin eline sağlık.çok güzel kareler..ama daha çok fotoğraf olduğunu biliyorum..hadi ama üşenmeyin
Sedat'ın bir çok kare çektiğini gördüm..Genelde sabah 03.00-04.00 arası aktiftir..Bekliycem
Evet ya ..iyi hatırlattınız .. Suat böreklerle kaçtı..Erhan'da peşine...Böreklerin Suat'ta olduğunu bilseydim ben çekerdim Suat'ı
Bu arada geçmiş olsun Suat+Erhan...Üniversitenin oradaki Total den mi aldınız benzini ?
arkadaşlar siz ne yapmışsınız böyle gezen bilir modundan çıkıp yüzen bilir moduna girmişsiniz bende düşünüyordum gelsemmi diye gelsem ben ve motosikletim bogulurmuşuz size ayak uydurmak çok zor fakat görüntüler harika ötesi