Gezenbilir Kış Kampı; Bolu Yedigöller (15-16 Şubat 2014)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 248
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 67,465
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Aksilik çıkmazsa bende çakma cipim ford fusion ile bende katılmayı umuyorum, Takip diyelim. ;D

Ben de geleceğim İnşaallah.
Yalnız bu ateş yakamama durumu sıkıntı olur mu? ;D ::smiley:
Yani ateşsiz kamp olmaz ya ondan yoksa soğuktan tırstığımdan değil yani... ;D
Selamlar.

Arkadaşlar biZde iki binek arac ile bir gezi düşünüyorduk rota planlamaları yapıyordum ki bu yazıyı gördüm belki iki aracla toplam 8 kişi biZde ziyaretiniZe gelebiliriz kısmetse şu koordinatlar falan tam gelirse bi inceleyeyim

iPhone 5s'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum fakat tekim ve aracım yok:smiley: otobüsle gelebilir miyim acaba? Ya da Eskişehir'den katılacak ve aracında yer olan olursa beni de alabilir mi? Yol masrafımı karşılarım.
Güzel bir kamp olması dileğiyle...

Piknik masalarının yanında kamp kurmayacağız diye düşünüyorum, yanılıyormuyum acaba??!!
salih yardımcı' Alıntı:
Ben de geleceğim İnşaallah.
Yalnız bu ateş yakamama durumu sıkıntı olur mu? ;D ::smiley:
Yani ateşsiz kamp olmaz ya ondan yoksa soğuktan tırstığımdan değil yani... ;D
Selamlar.

Ateş'siz bir kamp kumsalsız bir denize benzer ;D ;D

Arkadaşlar ateş yakma konusunda sıkıntı yok.Şöyleki her yere ateş yaktırmıyorlar.Sadece kesilmiş varım variller içerisinde ateş yakılabiliyor.Görevlilerle yaptığımız görüşmede kamp alanında 2 adet kesilmiş varil mevcut.Bir iki tanede biz ayarlayabilirsek sıkıntı olmayacaktır.

Selamlar,
Murat ALBAYRAK

aliari' Alıntı:
Merhabalar. Ben de katılmak istiyorum fakat tekim ve aracım yok:smiley: otobüsle gelebilir miyim acaba? Ya da Eskişehir'den katılacak ve aracında yer olan olursa beni de alabilir mi? Yol masrafımı karşılarım.
Güzel bir kamp olması dileğiyle...

Ali kardeşim size yakın bir yerlerden etkinliğe katılacak mutlaka birileri vardır.Ulaşım konusunda paylaşımcı olacaklarına inanıyorum.

COMPETUS' Alıntı:
Ali kardeşim size yakın bir yerlerden etkinliğe katılacak mutlaka birileri vardır.Ulaşım konusunda paylaşımcı olacaklarına inanıyorum.

Umarım dediğiniz gibi olur. Gelmek için tek şansım bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,645
Kayıtlı Üye Sayımız
170,343
Kaydolan Son Üyemiz
x_ml

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri