Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,452
Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

418610.jpg

418611.jpg

418612.jpg

418613.jpg

uzun zamandır böyle keyifli bir gün geçirmemiştim bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum formdan takip edip hayran kaldığım bir etkinliğin içinde bulunmak çok daha farklı
bugün daha bir keyifle geldim işe
bütün arkadaşlara yardımlarından sıcak karşılamalarından samimiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim
saygılar

Biz teşekkür ederiz Yücel abi, tekrar bekleriz :smiley:
Nadir abi fotolar çok güzel ellerine sağlık :smiley:

yücel' Alıntı:
uzun zamandır böyle keyifli bir gün geçirmemiştim bütün arkadaşlara çok çok teşekkür ediyorum formdan takip edip hayran kaldığım bir etkinliğin içinde bulunmak çok daha farklı
bugün daha bir keyifle geldim işe
bütün arkadaşlara yardımlarından sıcak karşılamalarından samimiyetlerinden dolayı tekrar teşekkür ederim
saygılar

yol' Alıntı:
Yücel bey hayırlı olsun :smiley: İyi ıslatın ;)
teşekkür ederim sedat bey fazla olmasada çamur bulaştırdık heralde artık iflah olmaz o tadı her zaman ister :smiley:

nadir abi resimler için çok teşekkür ederim senin kadar olmasada güzel resimler ellerine sağlık :smiley:

ilk kez katıldığımız bu tür bir etkinlikte biz de çok keyif aldık.
en kısa zamanda bir benzerini tekrarlamak dileğiyle, herkese herşey için teşekkürler.

henüz resimleri göremedim :(, eve gidince ilk iş onlara bakacağım.

Her zaman ki gibi süper bir pazar geçirmişsiniz ;) :smiley:

Nadir abi resimler için teşekkürler...Sizin sayenizde resimlerle avunuyorum şimdilik...

Yücel hocam aracınız çok güzelmiş, hayırlı olsun...

Mert hocam snorkel çok yakışmış araca...

teşekkür ederim arkadaşlar umarım sizler daha iyilerine sahip olursunuz

Hava güzel arkadaşlıklar güzel herşey güzel, çok keyifli harika bir pazar günü geçirdik.

Nadir abi çektiğin fotolar harika ben özellikle konvoy halinde ilerlerken çektiğin fotoları çok beğendim acmatı kullanırken bu güzel fotoları nasıl çekmeyi başardın anlamış değilim :eek:
Helal sana valla Nadir abi ;)

Herkese saygılar;

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR