Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 56
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,451
Ynt: Gezenbilir Kısırkaya - Çiftalan Off-Road Gezisi (29 Nisan 2007)

DSC01197.jpg

DSC01198.jpg

DSC01199.jpg

DSC01200.jpg

DSC01201.jpg

Resimler için teşekkürler Yücel hocam...Hepsi birbirinden güzel resimler...Bakınca insanın kanı kaynıyor :smiley:

teşekkür ederim ayduran
nadir abicim kuru hava güzeldide çamurda ne yapar acaba benim araç bir fikrim yok
bir takım ok 144 mu almak lazım çamur için

Senin araca pek gitmez OK144 Yücel abi
yavaş ve tamamen araziye odaklı bir araç için uygundur OK144
asfaltta ıslak zeminde performansı çok kötüdür, ama o aracı offroad hazırlarım yükseltme kiti ile diyorsan düşünülebilir ama yine de OK nın 7.5 16 ebadı çok büyük kalır o araç için, 3" yükseltme ile belki uyar ama çok detaylı bilgim yok Suzukici arkadaşlar bilgi verebilir belki

mertcim bugün arkadaşın yanına uğradım bana behçe ustayı önerdi detaylı bilgiyi ondan alırız dedi önümüzdeki hafta arkadaş yarış organizasyonunda yer alacakmış şileye offroadçılarda gelecekmiş tabi behçe ustada orda olacakmış bende gitmeyi düşünüyorum
zaten lastikleride alırsam ayrı jantta almam lazım onları yolda kullanamam
ustalarla bir görüşeyim aracın şekline o zaman karar vereceğim
neyse gezi bölümünü araçla meşgul etmeyelim önerisi olan arkadaşlar varsa suzuki bölümüne fikirlerini yazarlarsa sevinirim
saygılar sevgiler...

yücel' Alıntı:
teşekkür ederim ayduran
nadir abicim kuru hava güzeldide çamurda ne yapar acaba benim araç bir fikrim yok
bir takım ok 144 mu almak lazım çamur için

Mert gerekeni söylemiş zaten.Bence üzerindeki AT'ler şimdilik sana yeter Yücel.Bir de OK tipi lastikler asfaltta vuruntu ve benimki gibi büyük araçlarda kafa sallama yaparlar.Sen o sürtünme problemini gider bence eniyisi.

peki nadir abi ilk işim sürtünme problemini gidermek
gezide yanan arıza lambasından birşey çıkmadı serviste kontrol ettiler aldığın mazot yapabilir dediler
araç kendini korumaya alıp performansı düşürüyormuş zaten akşam dönerken dik yokuşları çıkmakta zorlanıyordu
lamba sönünce düzeldi
yavaş yavaş tanıyacağım aracı
saygılar

Bahsettiğiniz Behçe Usta, Mehmet Becce olabilir mi?

evet yüksek ihtimalle olabilir laf arasında aklımda behçe kalmıştır

Güzel bir haftasonu olmuş . Offroadun insanları kaynaştırması diye buna denir işte...

Selam arkadaşlar
Yeni gezi ne zaman haberimiz olsun bakarsınız konvoya +1 yaparız...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR