Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
birden bey,selamlar...
yine cok guzel resimler cekmissiniz.sizlerle tanısıp cıktıgımız kartepe macerasından sonra fena gaza geldim
Erhan beyin yardımıyla Orhan usta ile tanısıp aracımı yaptırıyorum.insaallah onumuzdekı haftadan sonra full olarak yollarda ve yanınızda olacagız
Transporter' Alıntı:
Arkadaşlar bu gün mesut(felice) Günay Patlar(geviş) ve geçen hafta dagda rastladıgımız üyelerimizden Ahmet Bey (ahmet) Mevsimlik orman işçileri ile alakalı olarak kartepe çıktık..Kar erimiş..Birkaç resim çektim sizlerle buradan paylaşıyorum..
Birden Bey her şey için çok teşekkürler, Mesut Bey'e de kuzine başındaki performansından dolayı ayrıca teşekkürler, Gunay bey 'e de selamlar, hep birlikte güzel bir zaman geçirdik. tekar görüşmek üzere.
sevgiler.
ahmet
Ahmet abi söz veriyorum bi dahaki sefere yakmayacağım sucukları, gerçi bende kabahat yoktu hem ateş çok korluydu hemde aldığımız sucuğun karakteristik özelliğiydi sanırım, içinde hindi eti varya yeni nesil sucukların o yüzden çok hızlı pişebiliyorlar, bidaki sefere apikoğlu denemek lazım. Tekrar görüşmek ümidiyle.
Bu arada oduncuların durumlarıyla ilgili ne yapıyoruz?
Günaydın Mesut..Ben niye dalmadım sucuklara sanıyorsun?. ;D ;D..Orman işçileri için ilgili topicde fikirleri ve katılımları bekliyoruz..Ama sen fabrikadada bir B planı yapsan fena olmaz..