Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,834
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Valla Mustafa abi Bu gidişle öyle olacak galiba. :(.geçen haftaki kar sizin şansınıza imiş..Hava fena degildi.

Etiketler

birden bey,selamlar...
yine cok guzel resimler cekmissiniz.sizlerle tanısıp cıktıgımız kartepe macerasından sonra fena gaza geldim :smiley:
Erhan beyin yardımıyla Orhan usta ile tanısıp aracımı yaptırıyorum.insaallah onumuzdekı haftadan sonra full olarak yollarda ve yanınızda olacagız ;)

Selam Gökhan...Aşı tutmuş anlaşılan :D..aracın bitmiş resimlerini görmek,yapılanları duymak isteriz..

daha ıyısı canlı olarak gosterecegım.jant ve lastıkler bıraz daha sonra :smiley: ;)

Transporter' Alıntı:
Arkadaşlar bu gün mesut(felice) Günay Patlar(geviş) ve geçen hafta dagda rastladıgımız üyelerimizden Ahmet Bey (ahmet) Mevsimlik orman işçileri ile alakalı olarak kartepe çıktık..Kar erimiş..Birkaç resim çektim sizlerle buradan paylaşıyorum..

Birden Bey her şey için çok teşekkürler, Mesut Bey'e de kuzine başındaki performansından dolayı ayrıca teşekkürler, Gunay bey 'e de selamlar, hep birlikte güzel bir zaman geçirdik. tekar görüşmek üzere.
sevgiler.
ahmet

Rica ederim Ahmet Bey..komşu sayılırız..Herzaman görüşelim..hele bir kar bastırsın sonrası hep ordayız...

ahmet' Alıntı:
nasıl becerdim bilemiyorum ama mesajım alıntı içinde çıktı. :smiley:
Ahmet bey,
ben de bu kısa gezimizden ve sizi tanımaktan dolayı çok memnun oldum.
Tekrar birlikte olmak dileğiyle.
günay

Ahmet abi söz veriyorum bi dahaki sefere yakmayacağım sucukları, gerçi bende kabahat yoktu hem ateş çok korluydu hemde aldığımız sucuğun karakteristik özelliğiydi sanırım, içinde hindi eti varya yeni nesil sucukların o yüzden çok hızlı pişebiliyorlar, bidaki sefere apikoğlu denemek lazım. :smiley: Tekrar görüşmek ümidiyle.

Bu arada oduncuların durumlarıyla ilgili ne yapıyoruz?

Herkese selamlar.

Günaydın Mesut..Ben niye dalmadım sucuklara sanıyorsun?. ;D ;D..Orman işçileri için ilgili topicde fikirleri ve katılımları bekliyoruz..Ama sen fabrikadada bir B planı yapsan fena olmaz.. ;)

Günaydın,
OK ,biz Günay abiyle neler yapabiliriz fabrikada bi bakalım, sonuçları ile ilgili döneriz sana.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,028
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR