Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
yasarergun' Alıntı:
geçmiş olsun triger için umarım pistonlar eğilmemiştir aynısı benim başıma geldi geçen ay triger zincirinin gergi kızağı parçalanmış farketmedim zincir gevşemiş bir iki stop etti motor ben inatla çalıştırıp tamiriciye kadar yürütmeye çalıştım sonunda pistonlar eğilmiş bana 5 liralık kızak problemi 200 kat pahalıya maloldu
Teşekkür ederim Arkadaşlar,sagolun Yaşar bey..Benim aklım hep trigerde idi sıyırma sesini duymamla boşa atıp saga çekmem nanosaniye sürmemiştir..Hiç marşada basmadım..Külbütör kapagını açtıgımızda 8 sübap itici çubugundan(kaval) 2 si az biri çok üç adedinin yamulmuş oldugunu gördük..çok yamulan kavala basan horozda çatlamış.Başkada bir problem çıkarmamış..Ucuz atlattık gibi görülüyor...İşin aksi tarafı şu andada yogun bir kar yagışı var kartepede ...
Nanosaniye=Trafikte Kırmızı ışıgın yeşile dönmesiyle arkadaki aracın kornaya basması arasında geçen süre imiş ; ..Biyerde okumuştum ;D
Ynt: Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
geçmiş olsun birden abi
üzüldüm valla
bu arada artık nanosaniye teriminin değişmiş olması gerekir
çünkü artık yeşil yanmadan yayalara kırmızı yanınca kornaya basıyo bazı .... lar (insan demeye dilim varmadı hayvan da diyemiyorum çünkü hayvanlar kadar olamıyoruz maalesef )