Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Birden, başlığı değiştir istersen. Okuyunca kamp yaptık zannedecek arkadaşlar. "Kar Kulübesi" ;D desen daha iyi.
Görüntüler için eline sağlık. Devamını bekliyoruz. Benim için nefis geçen iki gündü. Hem araçları test ettik, hem de keyif aldık.
Bu arada Arda arkadaşımın arızasına üzüldüm. İkinci gün erken ayrılmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun.
Ellerine sağlık Yüksel..Çok güzel fotolar..Şimdi evde sıcak sıcak oturunca,yine o rüzgarı ve soğuğu hissttim
Merak konusunda haklısın..Valla içimi okudun ve çok güldüm
Yüksel eline sağlık. Ne hızlısınız yahu. İlk mesajımı yazıncaya kadar on adetten fazla mesaj gelmiş ve tabii ki fotolarda.
Fotoğraf çekerek bu iki günü belgeleyen arkadaşların hepsinin ellerine sağlık.
MK51' Alıntı:
Birden, başlığı değiştir istersen. Okuyunca kamp yaptık zannedecek arkadaşlar. "Kar Kulübesi" ;D desen daha iyi.
Görüntüler için eline sağlık. Devamını bekliyoruz. Benim için nefis geçen iki gündü. Hem araçları test ettik, hem de keyif aldık.
Bu arada Arda arkadaşımın arızasına üzüldüm. İkinci gün erken ayrılmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun.
Ya ana yola çıktığımız zamanki (green park oteli yolu) trafiğe ne demeli...sanki bayram dönüşü..Sabah greyder ana yolu küredi..otomobiller otele kadar çıkabildi..Akşam tipi yapınca hepsi kaldı ..yol çakıldı.milim ilerlemiyordu..
Ama biz karın daha bol olduğu otoların gidemediği yolda Birden'nin yol bilgisi sayesinde rahatça tepeden indik..Dönüş bile ayrı macera