Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 49,309
Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

herhalde kara doymayananimiz yoktur gelemeyenler bayagi kiskanacaklar ama olsun daha cok yagar guzel bir gundu herkeze tesekkurler

Etiketler

Kemerburgaz118.jpg

Hakan son kare fotoğrafa kaza ile yakalanan Toyota yı tanıdınız mı?..Trafik konvoyunda bekliyordu.Daha önceki gezilerimiza katılan arkadaş..gittim konuştum ..Plakası 34 AK ...idi..Soğucak yaylası ..şelale etabında vardı..

İşte, otelcilerin dönüş ızdırabı.... Biz o sırada Derbent yolundan keyifli bir inişe geçmiştik...

Kemerburgaz459.jpg

Kemerburgaz460.jpg

Jeep34' Alıntı:
Hakan son kare fotoğrafa kaza ile yakalanan Toyota yı tanıdınız mı?..Trafik konvoyunda bekliyordu.Daha önceki gezilerimiza katılan arkadaş..gittim konuştum ..Plakası 34 AK ...idi..Soğucak yaylası ..şelale etabında vardı..
Gezenbilir üyesi Ahmet bey ...

balık yemeğe gıtmıstım abı bıde canım sızınle takılmak ısterdı ama ailem vardı en ıyısı bas gıt dedım size imrene imrene maalesdef gittim donus yolunda sonra sıze baktım ama tekrar goremedım abı ınsaaten vakıt bulursam bende alacam bı jeep sızınle doya doya ozlem gıdermek ıstıyorum ozaman.musade ederseniz bu arada senın arabanı 20 arac arkadan tanıdım gercektende ben burdayım dıyor

Sanırım sıkı bir uykuyu hepimiz hakettik :smiley:
Bu inanılmaz güzel gün için herkese tekrar teşekkürler.. Tabii, gün boyu sürekli andığımız isimler aramızda olsaydı daha da keyifli olrdu.. Recep abi- Ömer - Faruk ve Serkan... Sizsiz olmuyor be...

Herkese iyi geceler diliyorum...

yucel ab gecmıs olsun hayırdır aracın nesı vardı abı nazar değdi kaplana. bu arada gezınızın guzel gecmesıne sevındım aranızda olmaya can atıyorum

Evet bendim, ama daha önce haberim olmadığına hayıflandım. cuma akşamından beri maşukiyede idim. sizler suadiye yolundan mı döndünüz. ?

Ahmet bey çok daha rahat indik o yoldan..Ama yolun nasıl olduğunu kestiremediğimizden size gelin diyemedim..Birde saatlece takılmak olabilirdi..Ailenizde vardı...Gerçi bizimde hanım ve çocuklar vardı ama en azından onlar durumu bile bile gelmişlerdi :smiley:
Tekrar görüşmek dileği ile...

Evet Arkadaşlar , kuzu yayla tarafından çıkan ilk aracı görünce bunlar mutlaka bizdendir diye içimden geçti, ancak daha önceden haberim olmadı kamptan. olsaydı mutlaka uğrardım. cuma akşamından beri maşukiye'de idim. bu ö.sonra bir çıkalım bakalım dedim ama çıktığımıza pişman olduk. Sizler Suadiye tarafından indiniz herhalde. Yol nasıldı?. görüşmek üzere.
ahmet

Ömer-Recep ikilisini unutmayalım beyler. Dün geceyi Recep ile beraber geçirseydik iyi olacaktı.
Bu karda Ömer'in makina da iyi iş yapardı doğrusu...

Ben iyi ki gelmemişim. O kadar kar içinde benim arabayı beyaz beyaz bulamazdık alimallah... :smiley: Çok güzel bir gezi olmuş.. Hepinize afiyet olsun...

Ahmet arkadaşım, nefis bir orman yolundan indik aşağı...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR