frkbdr' Alıntı:Bana da hak oldu.Öyle olur olmaz arabayı kırarsam böylede melül melül bakarım..Kısmet..
parodi' Alıntı:faruk selam gidemeyenbilir.com'u kuralım derim
MK51' Alıntı:Çok kulağını çınlattık. Arkandan .... .... .... dedik. Oralarda kırar, buralara da bakar dedik. Tam azılacak yerde ... ... ... dedik.
Böyle yapa yapa adam olacak dedik. İnşallah yanılmıyoruzdur.
olamamı farukta yaralıyız geçen haftasonu ile ilgili o babtafrkbdr' Alıntı:Bir dahaki sefer gidenbilir daha uygun olmazmı yaww![]()
![]()
yücel' Alıntı:evet gerçekten çok ama çok keyifli bir gündü çıkan aksilikler bile keyfimizi kaçırmadı
off-road bumudur ?
arızalanan aracı konboy başı yapıp konvoyun hızını ona göre ayarlayan bizi yolda yanlız bırakmayan bütün abilerime arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum
evet off-road budur
/quote]
evet sevgili Yücel....işte BUDUR!...
![]()
ahmet' Alıntı:Evet Arkadaşlar , kuzu yayla tarafından çıkan ilk aracı görünce bunlar mutlaka bizdendir diye içimden geçti, ancak daha önceden haberim olmadı kamptan. olsaydı mutlaka uğrardım. cuma akşamından beri maşukiye'de idim. bu ö.sonra bir çıkalım bakalım dedim ama çıktığımıza pişman olduk. Sizler Suadiye tarafından indiniz herhalde. Yol nasıldı?. görüşmek üzere.
ahmet