Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,742
Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

Hakan fotoğraf işini o kadar azıttı ki,Birden'nin aracının port bagajından inmedi bile :D
Ellerine sağlık Hakan'cım :smiley:

Etiketler

DSC03299.jpg

DSC03305.jpg

DSC03306.jpg

DSC03313.jpg

DSC03314.jpg

Yüksel kar küreme aracı gibi çalıştın valla :D..Karda ilk gidenin vay haline...iki ileri bir geri küre dur..ama sonuçta zafer :D

Uğur abi,benim en beğendiğim foto bu Özellikle sona sakladımki merak edesin diye.. ;D

DSC03337.jpg

Günün ve doğanın güzelliğini çok iyi yansıtmış..(senin cherokee yi saymazsak tabi) :D :D

Birden, başlığı değiştir ;) istersen. Okuyunca kamp yaptık zannedecek arkadaşlar. "Kar Kulübesi" ;D desen daha iyi.
Görüntüler için eline sağlık. Devamını bekliyoruz. Benim için nefis geçen iki gündü. Hem araçları test ettik, hem de keyif aldık.
Bu arada Arda arkadaşımın arızasına üzüldüm. İkinci gün erken ayrılmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun.

Gökhan arkadaşım aramıza hoşgeldin...

Ellerine sağlık Yüksel..Çok güzel fotolar..Şimdi evde sıcak sıcak oturunca,yine o rüzgarı ve soğuğu hissttim :D
Merak konusunda haklısın..Valla içimi okudun ve çok güldüm :D

Jeep34' Alıntı:
Yüksel kar küreme aracı gibi çalıştın valla :D..Karda ilk gidenin vay haline...iki ileri bir geri küre dur..ama sonuçta zafer :D

Karda önde gitmek çok daha keyifli oluyor.(gerçi araba biraz daha fazla yakıyor ama,bu keyfe değer) ;) ;)

Yüksel eline sağlık. Ne hızlısınız yahu. İlk mesajımı yazıncaya kadar on adetten fazla mesaj gelmiş ve tabii ki fotolarda.
Fotoğraf çekerek bu iki günü belgeleyen arkadaşların hepsinin ellerine sağlık.

MK51' Alıntı:
Birden, başlığı değiştir ;) istersen. Okuyunca kamp yaptık zannedecek arkadaşlar. "Kar Kulübesi" ;D desen daha iyi.
Görüntüler için eline sağlık. Devamını bekliyoruz. Benim için nefis geçen iki gündü. Hem araçları test ettik, hem de keyif aldık.
Bu arada Arda arkadaşımın arızasına üzüldüm. İkinci gün erken ayrılmak zorunda kaldı. Geçmiş olsun.

Gökhan arkadaşım aramıza hoşgeldin...

sizlerle tanıstıgıma cok memnun oldum.bizlerıde aranıza kabul ettiginiz icin tesekkur ederim.bir dahakı bulusmada tedarıklı olacagım :smiley:

Ya ana yola çıktığımız zamanki (green park oteli yolu) trafiğe ne demeli...sanki bayram dönüşü..Sabah greyder ana yolu küredi..otomobiller otele kadar çıkabildi..Akşam tipi yapınca hepsi kaldı ..yol çakıldı.milim ilerlemiyordu..

Ama biz karın daha bol olduğu otoların gidemediği yolda Birden'nin yol bilgisi sayesinde rahatça tepeden indik..Dönüş bile ayrı macera :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,032
Kayıtlı Üye Sayımız
166,772
Kaydolan Son Üyemiz
feryboatcom

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR