Gezenbilir Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Transporter Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 253
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 47,788
Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)

arkadaşlar sonunda başardım galiba

Etiketler

gökhan bey aramıza hoşgeldiniz biraz geç oldu ama resimlerle uğraşıyordum tekrar görüşmek üzere

Evet Erhan becerdin, tebrikler ve eline sağlık... Aynı başlık altında birden fazla resmi peş peşe yapıştırabilinsin.

Bu arada konakladığımız kulübenin temini, etap bilgileri ve tabiki hamsiler için Birden'e tekrar teşekkür...

mustafa abi denedim ilk üç resmi yolladı daha çok resim yapıştırmıştım ama olmadı neyse yarın akşam tekrar deneyeceğim

Arkadaşlar gerçekten müthiş keyifli idi,hele dönüşte tam tersine tırmanmamız,o kadar milletin içinde(2. şeridi yapan saygısızlar yüzünden) sag tekerleri bankete düşürmemiz,mahçup olmadan kendi imkanlarımız ile çıkarak tekrar konvoy disiplinine uymamız harikaydı.İnsanların konuşmaları,bizde gelelim peşinizden demeleri,yüz ifadeleri ,,.O beton yolun hastalıgıdır o düşük banket,karda belli olmuyor ne arabalar kaldı o yolda geçen sene o yüzden..Klalıp üstü gömülenleri gördüm
Bu hafta bizim şansımız karın ilk dönemine denk gelmemiz oldu,başka bitti kuzuyayladan ötesi artık bahara kaldı 3 ila 5 metre kar olur yükselin önden gittigi o yolda.Kuzuyayla yoluda kapanabilir kar durumuna göre..Geçen sene bayagı bir dönem kapalı kalmıştı..
Gerçi ben yollarım size resimler her hafta sonu

Gelişmelerden haber veririm,yine çıkarız ama bu oyun alanlarını bulamayabiliriz eger kar mevsim normallerinde olursa..

vaybe tam hayyallerimdeki gibi bir gezi olmuş aranızda olmayı çok isterdim lakin işten yeni geldim hatta bu satırları boğaz köprüsünden atlamadan hemen önce yazıyorum :'( :'( :'( tek tesellim gönderdiğiniz harika fotoğraflar ama gelebilseydimde o muhteşem kar fırtınasını ağaçların gümbürtüsünü araçların mücadelesini kameraya kaydetseydik fenamı olurdu.

napalım herkes kendi kaderini yaşıyo; bizede birgün kader gülerrrrrrrr güler işallah :'( :'( :'(

Napalım Fatih?..Çok çalışıyorsun sende..Hummer alırsın artık bu kadar çalışmaya. ;D ;D ;D.Onunla çıkarız

Arkadaşlar çok keyifli ve güzel bir gezi olmuş gördüğüm kadarıyla
aranızda olmayı çok isterdim ama maalesef İzmir'de çekimler vardı o yüzden katılamadım
Uğur abi ve Yüksel stickerlarınız güzel olmuş

MK51' Alıntı:
Faruk, Serkan özlendiniz, anıldınız...

Ahh aahhhhhh sorma abi sorma.Bu kadar soğuk ve kar a rağmen fotolara baktıkça içim yanıyor.Ama tek kelimeyle harika olmuş yaww..
Bana da hak oldu.Öyle olur olmaz arabayı kırarsam böylede melül melül bakarım..Kısmet..

Faruk'cum günaydın...Üzme beni ..Atlar gelirim yanına alırım seni..zaten doyamadık..

Transporter' Alıntı:
Napalım Fatih?..Çok çalışıyorsun sende..Hummer alırsın artık bu kadar çalışmaya. ;D ;D ;D.Onunla çıkarız
az kaldı kurtarıcam tüm türkiyeyi ben bu çalışmayla hummersız ev kalmıyacak kişibaşına düşen gelirimiz 80000$ olucak ;D
bidaha kimbilir böyle kamp ne zaman olur yahu neyseki birden abi senin orda bir üssün var

faruk selam gidemeyenbilir.com'u kuralım derim