Çok kulağını çınlattık. Arkandan .... .... .... dedik. Oralarda kırar, buralara da bakar dedik. Tam azılacak yerde ... ... ... dedik.
Böyle yapa yapa adam olacak dedik. İnşallah yanılmıyoruzdur.
Maşukiye Kartepe Kuzuyayla Kar Kampı (10-11 Kasım 2007)
Valla ben bugün işe gitmeyip tekrar çıkmayı bile düşündüm..Ama dün akşamki o tipiden ve yoldaki karların rüzgarla savrularak far ışıklarında görsel şölene dönüşmesini gördükten sonra böyle sakin ve güneşli havada çıkmaya degmez diye vazgeçtim..Keşke aşagı inmek için orman yoluna sapmadan önce o tipiye karşı biraz daha devam etsemiydik diyorum..Hakan umarım o fotoları yakalamışsındır..
Fatih bizim o kuyruga boyun egmeyip yukarı dogru dönmek için yaptıgımız mücadeleyi çekebilseydin eger rating rekorları kırardın ..Alaskada çektim desen inanırlardı ;D ;D
MK51' Alıntı:
Çok kulağını çınlattık. Arkandan .... .... .... dedik. Oralarda kırar, buralara da bakar dedik. Tam azılacak yerde ... ... ... dedik.
Böyle yapa yapa adam olacak dedik. İnşallah yanılmıyoruzdur.
Valla off-road konusunda bana göre adamlık olmuyor..Diğer tarafta tartışılmaz bile..Ben hep sınırları zorlamayı seviyorum..Bu sebepten bazılarını kaçırıcam bazılarına katılıcam,yani her iki şekildede ben bu işi bir süre daha götürmeye çalışıcam..
Hep anlatmaya çalıştığım da buydu işte...Kişiseldir dediler ama affınıza sığınarak yazıyorum:ben mezarlığın yanındaki bir su birikintisi ve etrafındaki çamura dalmayı,burada saatlerce uğraşmayı manasız buluyorum.Sadece doğa şartlarının zorladığı bir gezi olmalı ve bu uğraşının bir mükafatı olmalı.Bu da hafta sonu gördüğünüz mükemmel kış manzaraları...Kişisel ise benim kişisel görüşüm bu doğrultuda...
Ama işte onu da kaçırdım...
ahmet' Alıntı:
Evet Arkadaşlar , kuzu yayla tarafından çıkan ilk aracı görünce bunlar mutlaka bizdendir diye içimden geçti, ancak daha önceden haberim olmadı kamptan. olsaydı mutlaka uğrardım. cuma akşamından beri maşukiye'de idim. bu ö.sonra bir çıkalım bakalım dedim ama çıktığımıza pişman olduk. Sizler Suadiye tarafından indiniz herhalde. Yol nasıldı?. görüşmek üzere.
ahmet
Ahmet bey merhaba,kuzuyayla tarafından beyaz 110 landrover ile ilk ben çıktım...Sizin ile olan diyalogu yeni fark ettim...Biz Derbent yolundan indik 7 km daha kısa ve dik bir yol..Kırmızı toprak zeminli genişçe bir yol.Kar etabını rahat indik,kırmızı toprak ortaya çıkınca biraz daha dikkat etmemiz gerekti..
Bu gidişle seni de off-road'cu yapıcaz Birden. O zaman karlı zemin bitipte "kırmızı toprak ve çamurlu zemin" ortaya çıkınca, oh dünya varmış, rahatladık diyeceksin.