Gezenbilir, Nasa'nın Kuma Saplanan Mars Robotuna El Atarsa.?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasarergun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,019
Ynt: Gezenbilir, Nasa'nın Kuma Saplanan Mars Robotuna El Atarsa.?

bence bizene usa dan daha çok batarlar onlar biz bizim tofaşlardan gondersek batmazdı sahin doğan. :D

Etiketler

:smiley: Kurtarma harekatı![attachment=1]

spirit-opportunity-gzb.jpg

gezenbilir mars kurtarma operasyonu ;D ;D ;D

süper olmuş elinize sağlık

evedilaz' Alıntı:
resim kesinlikle FOTOMONTAJ logo sonradan eklenmiş ilk resimle kıyaslayalım arkadaşlar hile yapmayalım gündemi saptırmayalım ben gelmiyom marsa küsdüm :smiley:

Resim aylaaar öncesinde Jeep'cilerden gelmişti ve bununla övünüyorlardı. Dilerseniz bu forumdaki linki gönderebilirim ;)

gözünü sevdiğimin türk milleti bak elin amarikalısına bile yardım etmek için nelere gidiyor bizimkiler. inşallah kadir kıymet bilirler :D :D :D

nkurtkaya' Alıntı:
Çözüm önerisinde bulunabilmek için öncelikle problemi doğru olarak teşhis etmek lazım ;D
bu mutlak bir övünç kaynağı problem değil ;) hep demişimdir iyisi kötüsü olmaz yap ne olursa olsun yeni bir şeyler yap ..ingilizler gibi bir tek şey yapıp yıllarca aynı şeyde takılıp kalma demişimdir ama sesim gitmemiştir sesim gittiğinde de çay saatindeyiz demişlerdir ;D ;D ;D

japonlar yapıp gönderseymiş batmazdı, hafif olurdu, pire gibi hoplar zıplar çıkardı. (NASA JLX 2.0 V6)

nkurtkaya' Alıntı:
Resim aylaaar öncesinde Jeep'cilerden gelmişti ve bununla övünüyorlardı. Dilerseniz bu forumdaki linki gönderebilirim ;)

Hatırlıyorum bende Nejat....
Ergun abi montajlamıştı, çok komikti.....
Hatta bilmem kaç yıl sonra jeep felan diye matrak bi konu açmıştı...
Resmi buraya atarmısın.... ...ben bulamadım... Bişey olmaz, güleriz ne güzel....
;D ;D ;D

En azından Lsd kilit olsaydı çıkardı.....

Buradan, dünyadan strep fırlatalım.... :smiley:
Traktörle çekeriz.... ;D

Ama koparsa strep;
Ay çarpmışa, meteor düşmüşe döner dünya... ;D

yasarergun' Alıntı:
Lastikler alüminyum :D kompresör de havayı indirecek adam da yok

makina aşağıda

aslında 6 tekerli olduğundan her durumda çıkması lazım ama şifer kötü gibime geldi

aslında problemin kaynağı budur.nasada direksiyonun başındaki iş bilmez bastıkça basmış gaza.halbuki baktın cihaz batıya hemen geri yap di mi?

kafa çalısmıyorkı adamlarda onun basına offroad tecrubesı olan adam koy bakayım o araç nasıl gıdıyor ama sımdı nafıle sase oturmustur hjack lazım takacak adam yok adam olsa ıyıydı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,967
Kaydolan Son Üyemiz
çakır55

Çevrimiçi üyeler