Ynt: Gezenbilir; Niğde Aladağlar Dağ Kampı (17 - 20 Kasım 2010)
Arkadaşlar kamp yerimizde içme suyu ve tuvalet ihtiyaçlarımızı nasıl karşılayacağız? Kamp alanımız düzlük bir yer midir? Çocukların bisikletlerini almayı planlıyorum... bu ve bunun gibi şu anda aklımıza gelmeyen detaylar konusunda bilgi paylaşımında bulunabilirseniz çok sevinirim...
Selam Dostlar,
Gezi planınızı çok geç gördüm ama yetişmeye çalışıcam. Eğer erken dönebilirsem eve, apar topar malzemeleri toparlayıp gelmek istiyorum. Belki bir kaç arkadaşıda ayartabilirim sanıyorum ;D
Yalnız kolaylık olması açısından, Adanadan kamp yerine kadar yol güzergahı hakkında bilgi verebilecek biri varsa çok mutlu olurum çünkü kendi aracımla gelmeyi planlıyorum. En azından koordinat verebilirseniz yine bulurum.
umarım yetişebilirim zirve tırmanışına.
hepinize sevgi ve saygılar
Onur KOCAÖZ
Niğde'nin Çamardı ilçesi Çukurbağ köyüne geldikten sonra aşağıdaki krokide görülen yol takip edilerek kamp yerine ulaşılıyor. Çukurbağ köyünde Emli vadisi sorularak gelmekte fayda var. Koordinat bilgileri de aşağıdadır.
Arkadaşlar maalesef ben katılamıyorum,hem aracımın plaka işlemleri yetişmedi hemde havalimanında herkesi bayram iznine gönderdiğim ve işlerin tahminimden yoğun olması dolayısı ile çalışmak durumundayım.Eminim ki çok güzel bir kamp olacak ve dönüşte yükleyeceğiniz fotoğraflarla gitmiş kadar olacağım.
Kalbim sizlerle,herkese iyi bayramlar ve iyi geziler.Benim içinde tadını çıkarın.
Görüşmek üzere....