KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Niğde Aladağlar’ ın en yüksek 3. zirvesi olan Emler tam 3723 metre yüksekliğinde. Teknik zorluğu olmayan fakat uzun bir yürüyüş gerektiren Emler için kondisyon çalışması yapmanız çok iyi olur.
Etkinlik tarihi: 16 - 17 Haziran 2012 Katılımcı sayısı: 8 ila 12 kişi
Katılım bedeli: Daha sonra bildirilecek
Katılım bedeli: 250 ila 300 TL (Katılımcı sayısına göre minibüs + traktör + katır bedeli paylaşılacaktır)
Ulaşım: Ankara Otogarı’na ulaşım katılımcıya aittir.
Program: 16 Haziran 08h00 Ankara otogardan minibüsle hareket 12h30 Aksaray’da öğle yemeği 15h00 Demirkazık dağevine ulaşım, traktörle Sokullupınar’a intikal ve yürüyüşe başlama (kamp yükümüzü katırlar taşıyacaktır) 19h00 Çelikbuyduran’ın altında kamp atılacak
17 Haziran 03h30 Kalkış ve kahvaltı 04h30 Zirve tırmanışı ve dönüş 14h00 Kampı toplayıp Ankara’ya dönüş 18h00 Aksaray’da yemek 22h00 Ankara Otogarına varış
Buluşma noktası: Ankara Otogarı
Kimler katılabilir: Uzun doğa yürüyüşü tecrübesi, yüksek fizik kondisyonu olanlar.
Malzeme: Çadır, mat, uyku tulumu, kamp ocağı, kask, Yağmura dayanıklı uygun kıyafet, tozluk, dağ botu, matara, termos, alın feneri, yürüyüş batonu, koyu renkli güneş gözlüğü, güneş kremi, sırt çantası, düdük, fotoğraf makinası
01. Efe Karaismailoğlu….……1 kişi
02. Murat Albayrak...........1 kişi
03. Ertürk AŞAR...............1 Kişi
04.Yüksel ÇALIKOĞLU........1 Kişi
05. Ahmet yaman.............1 kişi
05. Ahmet Yaman.............1 Kişi
06. Gülcan Tekçe.............1 Kişi
saolasın murat arkadaşım...tam okulların tatil haftasına denk gelen bir etkinlik olmuş ve ben daha önce aladağlara hiç gitmedim .. ayrıca sizin gibi deneyimli arkadaşlarla olmaktan mutluluk duyacağım....
biliyosun ben doğukaradeniz aşığı biriyim....yaylalar,göller,ormanlar ve zirveleri ile hala bitiremedim o bölgeyi...bizim aybars ile 2010 da yaptığımız kaçkar zirvenin benzerini bu yılki etkinliğe eklemşsiniz....bakın görün o bölgeyi muhteşem...bi ara yanına gelicem arkadaşım kahvemi söylersin artık..
Merhaba arkadaşlar; tırmış için kendi imkanlarımla niğdeye gelsem sonrasında sizin ekiple beraber hareket etsem nasıl olur ?beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
(hem ters istikamet kahramanmaraştan gelecem hemde dağcılık konusunda hevesli bir acemiyim. antreman yapıyorum ve bulunduğum yerde 2500luk bi dağ var ona çıkacam alıştırma için.)
Merhaba arkadaşlar; tırmış için kendi imkanlarımla niğdeye gelsem sonrasında sizin ekiple beraber hareket etsem nasıl olur ?beni bilgilendirirseniz memnun olurum.
(hem ters istikamet kahramanmaraştan gelecem hemde dağcılık konusunda hevesli bir acemiyim. antreman yapıyorum ve bulunduğum yerde 2500luk bi dağ var ona çıkacam alıştırma için.)
Teşekkür ederim Murat bey, bende listedeyim o zaman Memnun oldum,
Sefa Nergiz/Kahramanmaraş
05. Ahmet Yaman.............1 Kişi
06. Gülcan Tekçe.............1 Kişi
07.Sefa NERGİZ........... 1 Kişi (Niğdeye kendi imkanlarımla geleceğim, niğdede görüşürüz.)