KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
01.Efe Karaismailoğlu............1 kişi ANKARA
02.Murat Albayrak ...............1 kişi ANKARA
03.Ertürk AŞAR ...................1 kişi ANKARA
04.Yüksel Çalıkoğlu ..............1 kişi ANKARA
05.Ahmet Yaman .................1 kişi ANKARA
06.Emre Akdere ...................1 kişi ANKARA
07.Ege Karaismailoğlu............1 Kişi ANKARA
08. Cengiz AKYÜZ...................1 Kişi ANKARA
09. Fikri Baran.........................1 Kişi NİĞDE
Emrecim, ben daha öğrenemedim ki sana öğreteyim. Telsiz öylece duruyor evde. Hiç vakit bulamadım. Sen o işi Alper'e soracaksın. Hocamız o. 2 kişi olarak bize katılma ihtimali var. Bugün belli olur sanırım.
Hava tahminleri Niğde için gündüz 30 C, gece 19 C olarak veriyor. Hava güneşli olacak. Çok güzel bir hava bizi bekliyor inşallah. Kamp yerinde gece 5-6 derece civarı olacaktır.
Güneş kremi almayı unutmayın. Ayrıca güneş gözlüğü, şapka, yüzünüzü örtecek bir yazma çok işe yarayacaktır. Ben uzun kollu ince polyester bir kıyafet ve pantalon tercih ediyorum. Böylece kollarım ve bacaklarım yanmıyor.
Yürüyüş boyunca bol su ve elektrolit tüketmemiz gerekiyor. Yanınıza 2-3 litre su alın. Ayrıca Tang alabilirsiniz. Yukarıda su kaynağı var. Oradan yeniden doldururuz.
Emrecim, ben daha öğrenemedim ki sana öğreteyim. Telsiz öylece duruyor evde. Hiç vakit bulamadım. Sen o işi Alper'e soracaksın. Hocamız o. 2 kişi olarak bize katılma ihtimali var. Bugün belli olur sanırım.