Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,797
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

Niğde Aladağlar listemize başlayalım

01- Zerrin Yiğiter
02- Nuran Hanım
03-

Etiketler

Zerrin geçen yıl yapılan zirve aynen tekrarlanacak mı, isteyen zirve deneyecek mi yoksa ağırlık kamp etkinliğinde mi olacak? Bir de ulaşım vs. nasıl olacak bilgi verebilir misin?

Anıl, bu sene Kaldı zirvesini denemeyi düşünüyorum, 3.723 m. ancak kar durumunu göz önüne alarak bu denmeyi yapmak gerekiyor, onun haricinde çok güzel küçük tırmanışlar planladım, hep birlikte keyifle yapacağımız..Kamp alanımızdan Akşam Pınarına kadar sorunsuz olarak ulaşacağız, Parmak Kayanın görkemini hep birlikte seyredeceğiz, gibi..

Ulaşım olarak kendi araçlarımız ile gitmek en rahatı oluyor, bir araca 3 kişi kamp malzemesi ile birlikte sığar, ulaşım masrafları paylaşılır, önümüzdeki hafta katılımcıların netleşmesi ile araç durumuda netlik kazanmış olacaktır..

01- Zerrin Yiğiter
02- Nuran Hanım
03- Doğukan Güngör , İbrahim , Abdullah

01- Zerrin Yiğiter
02- Nuran Hanım
03- Doğukan Güngör , İbrahim , Abdullah
04- Evren Bayraktar
05-

Sevgili arkadaşlar, son gün Niğde'de yapacağımız kültür gezimizi değerli üyemiz Sayın Emin Selamoğlu (selamoğlu) abimiz bizler için en ince ayrıntısına kadar organize ediyor, kendisine tüm katılımcılar adına teşekkürler ediyorum, Niğde'de görüşmek dileğiyle Emin Bey, selamlar, sevgiler..

Zerrin Yiğiter

merhaba öznur ben..Adana Ofroad grubundan..Gurubumuzdan biçok kişi gelcek sanırım. Bir aksilik olmaz ise etkinliğine katılmayı bende istiyorum.Niğdeli olarak pazar günü kültür gezisi yapıalcak ise gümüşler kasabamızdaki manastırı görmeden gitmek olmaz diyorum:smiley:)

Öznur merhaba, çok sevinirim katılmanıza, ayrıca Emin Beye Gümüşler kasabası ile istekde bulunalım, öneri için teşekkürler, görüşmek dileğiyle..

ceranus' Alıntı:
Öznur merhaba, çok sevinirim katılmanıza, ayrıca Emin Beye Gümüşler kasabası ile istekde bulunalım, öneri için teşekkürler, görüşmek dileğiyle..

niğde deyince akla gelen ilk yerdir zaten gümüşler manastırı. iç anadolunun en iyi korunmuş fresklerini görebilirsizin.. şehir merkezinede 7 km uzaklıkta olup çok kolaydır ulaşım..orda olursam zaten rehberlik konusunda elimden geleni yaparım :smiley:)saygılar

01 - Zerrin Yiğiter
02 - Nuran Hanım
03 - Doğukan Güngör , İbrahim , Abdullah
04 - Evren Bayraktar
05 - Mustafa Özkaymak
06 - EZLN(Africa Twin)

Merhaba Arkadaşlar.Ben ve Ezln Niğde'den aranıza katılıyoruz.19 mayısda görüşmek üzere. :smiley:

raptor' Alıntı:
Bildiğim kadarıyla 390 km ve bor kaynarca çamardı üzerinden gidiliyor.çamardından sonra toprak bir yol var her araç gidebirmi bilmiyorum.ama biraz uzak olduğu kesin.

Arkadaşlar yol istikameti Ankara - Aksaray - Niğde - Çamardı - Çukurbağ Köyü - Sarı Memedin Yurdu.

Adana'dan gelecek arkadaşlar için Pozantıdan Çamardıya direkt yol var.

Eğer yollar çamur olmazsa sarı memedin yurdunun önüne kadar araç gider.4 çeker araç için sorun olmaz.Çamur olsa bile araçları vadiye inmeden uygun bir yerde bırakılabilir.Eşyaları taşımak için 4 çeker araçlarla 1-2 seferde sarı memedin yurdunun önüne taşırız.Zaten arası çok uzak değil 1-1,5 km kadar.
Pek çamur olacağını zannetmiyorum.Niğde'de Pazartesi ve salı günleri bol güneşli geçti.Eğer diğer günlerde güneşli olursa çok iyi olacak.

Bu arada Tozluk getirmeyi kesinlikle unutmayın...

Görüşmek Üzere...

Süper bir etkinlik gene kaçıyor :( ,AKUT'un 20-21 mayısta yapılacak olan uluslararası arama kurtarma köpeklerinin yarışmasında görevliyim :(
Görselleri şimdiden merak ettim...

Dağdan inince Niğde Kültür ve tarih gezisi programıdır. 1.Ayak 10yy da kayalara oyularak inşa edilen Meryem Ana Manastırını ve yer altı şehrini ziyaret 2,Ayak Sonsuzluk Taşta ismli şiir kitabının yazarı hemşehrim Mustafa Köz'ün şiirleriyle Niğde Merkezde Kurdunus ve Aravan Yeşilburç Köylerindeki taş işciliğinin ilginç örneklerinin yer aldığı Türbe,camii,kilise vb örneklerin yer aldığı yerleri ziyaret edeceğiz,Niğde'nin kuşlarını ve ejderhalarını özgür kılacağız.Niğde Müzesine gideceğiz Neolitik evi,mumyaları,12000 yıl önce ilk ticaret yolunun oluşumunu ve ilk entüstriyel üretimin izlerini süreceğiz.Tyana'nın su kemerlerini ve ünlü Roma havuzunu göreceğiz.Feylezof,pisagorcu akılcı ekolün öğrencisi,Hz.İsa'nın çağdaşı,düşünceleri ile eski dünyayı etkilemiş düşünür ve bilici Apollonüüs'ün gezdiği sokaklarda gezecek gezmek ve anlamak üzerine ahkam Keseceğiz.Ve Elma sirkesi doğal yollarla elde edilmiş sirkenin tadına bakacağız.Saat 3 te herkesi evine doğru yolcu etmiş olacağız.Görüşmek dileğiyle hoşca kalın.Pazartesi niğde gazetelerinin başlıkları şimdiden hazır.'GEZEN BİLİR NİĞDE'Yİ GEZDİ'

Merhaba Mustafa Bey, yarın Sarımemedin Yurdu kamp alanında görüşmek üzere :smiley:

Sheritra' Alıntı:
Merhaba Arkadaşlar.Ben ve Ezln Niğde'den aranıza katılıyoruz.19 mayısda görüşmek üzere. :smiley:

Ferdanecim, yine kaçırıyorsun Aladağlar güzelliklerini :(

ferdane gül' Alıntı:
Süper bir etkinlik gene kaçıyor :( ,AKUT'un 20-21 mayısta yapılacak olan uluslararası arama kurtarma köpeklerinin yarışmasında görevliyim :(
Görselleri şimdiden merak ettim...

Emin Bey merhaba, ellerinize sağlık şimdiden, harika bir program hazırladınız bizim için çok teşekkürler ediyorum, yarın görüşmek üzere..

selamoğlu' Alıntı:
Dağdan inince Niğde Kültür ve tarih gezisi programıdır. 1.Ayak 10yy da kayalara oyularak inşa edilen Meryem Ana Manastırını ve yer altı şehrini ziyaret 2,Ayak Sonsuzluk Taşta ismli şiir kitabının yazarı hemşehrim Mustafa Köz'ün şiirleriyle Niğde Merkezde Kurdunus ve Aravan Yeşilburç Köylerindeki taş işciliğinin ilginç örneklerinin yer aldığı Türbe,camii,kilise vb örneklerin yer aldığı yerleri ziyaret edeceğiz,Niğde'nin kuşlarını ve ejderhalarını özgür kılacağız.Niğde Müzesine gideceğiz Neolitik evi,mumyaları,12000 yıl önce ilk ticaret yolunun oluşumunu ve ilk entüstriyel üretimin izlerini süreceğiz.Tyana'nın su kemerlerini ve ünlü Roma havuzunu göreceğiz.Feylezof,pisagorcu akılcı ekolün öğrencisi,Hz.İsa'nın çağdaşı,düşünceleri ile eski dünyayı etkilemiş düşünür ve bilici Apollonüüs'ün gezdiği sokaklarda gezecek gezmek ve anlamak üzerine ahkam Keseceğiz.Ve Elma sirkesi doğal yollarla elde edilmiş sirkenin tadına bakacağız.Saat 3 te herkesi evine doğru yolcu etmiş olacağız.Görüşmek dileğiyle hoşca kalın.Pazartesi niğde gazetelerinin başlıkları şimdiden hazır.'GEZEN BİLİR NİĞDE'Yİ GEZDİ'

Ankara'dan yola çıkacak arkadaşlar için bir not:

19 Mayıs perşembe sabah saat 06.00 da Konya Yolu Ahlatlıbel Kavşağında buluşuyoruz..

Telsizlerimiz PMR 5.0

Sabah görüşmek üzere,

Zerrin Yiğiter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri