Gezenbilir Niğde Aladağlar Tırmanış Etkinliği Raporu 23 - 25 Nisan 2010

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 36
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,079

EKARAIS

Şimdi orada olmak vardı demek yerine oraya git
Yer
İstanbul
Etkinliğimizi kazasız belasız gerçekleştirip eve döndük. Şimdilik kısa bir rapor yazıyorum. Daha sonra teferruatlı yazacağım.

Katılımcılar:
Efe Karaismailoğlu
Murat Albayrak
Ertürk Aşar

Rehberlerimiz:
Fatih Sinan Çimen
Arif Öztürk

Cuma akşamı saat 20h00'de Çukurbağ köyündeki AKUT dağ evine vardık. Cumartesi Cimbar vadisinde kaya tırmanışı eğitimi yaptık. Hava açık ve rüzgarlıydı. Top rope ve lider tırmanışı eğitimleri yaptık. İstasyon kurma ve tırmanış malzemelerini nasıl kullanıldığını öğrendik. Sonra vadi içinde yürüyüş yaptık. Sonra Emli vadisine gittik. Muhtemel bir Gezenbilir dağcılık ve trekking kampı yapmak için keşif yaptık. Akşam dağ evine geri döndük.

Pazar sabahı saat 05h15'de Eznevit zirvesine çıkmak üzere dağ evinden ayrıldık. Aracımızla yayla yollarından 2200 metreye kadar yükseldikten sonra 05h45'de yürüyüşe başladık. Hava açık, sıcaklık 3 dereceydi. Zirve srtının sonuna kadar (3450 mt) yükseldik. Zirveye giden kayalığın üzerinde kar kornişleri vardı. Kuzey yamacındaki çarşağa yeni kar yağmıştı ve biz de yorgunduk. Bu yüzden zirveyi denemekten vazgeçtik. Eznevit zirve sırtında bir süre kaldıktan sonra kar kulvarlarından aşağı inişe geçtik. Sağ salim dağevine vardık. 20h00 civarında yola çıkıp eve döndük.

IMG_9211.jpg

IMG_8965.jpg

P1000349.jpg

P1000341.jpg

IMG_9110.jpg

Etiketler

Ynt: Niğde Aladağlar 23 Nisan Tırmanış Etkinliği Raporu 23 - 25 Nisan 2010

Merhaba Arkadaşlar,

23-25 Nisan tarihleri arasında yapmayı planladığımız Aladağlar Ezneviz zirve faaliyeti sorunsuz bir şekilde başarıyla tamamlanmıştır.Programa son dakikada eklenen kaya tırmanışı'da faaliyete ayrı bir renk katmıştır.Efe bey'inde bahsettiği gibi detaylı faaliyet raporu ve mükemmel çekilmiş resimleri bizlerle paylaşacaktır.

Saygılarımla,
Murat ALBAYRAK

Gösterdiği kaya tırmanış performansıyla dudak uçurtan Efe bey'e burdan kocaman bravooooo..

S5002976.jpg

Paylaşım için teşekkürler, fotoğraflar çok güzel.

23 Nisan'da çalışmak zorunda kaldığım için, katılamadığım bu etkinliğin, fotoraflarını görünce neler kaçırdığıma bir kere daha yandım. Gerçi duvar tırmanışı konusunda ne yapardım, hayal bile edemiyorum.

Efe ile gerçekten çok gurur duydum. Ertürk ve Murat'ı da tebrik ediyorum. Trekking yapmak için çıktığımız bu yolda, bugün neler yapıyoruz. Gerçekten insanın kafasına koyduğu şeyi yapacaği tekrar ispatlanmış oldu.

Sağsalim eve geldiğiniz için çok mutluyum, aksi halde Niğde'ye yetişmem zor olacaktı :D

Herkese selam ve sevgiler,

Sinem

http://www.dailymotion.com/video/xd3qa2_eznevit-zirve-3-560-mt-www-gezenbil_sport

umarım begenirsiniz müdürüm.

Merhaba Sinem Hanım,

Bu faaliyete katılamamanıza inanın bizde üzdüldük.Sağlık olsun demekten başka çare yok.Sağlığımız yerinde olduğu sürece önümüzde nice zirveler var daha çıkılacak.İnşallah bir sonraki faaliyette görüşürüz.

Saygılarımla,

Bolkar aslanı gezenbilire hoş geldin...

Stella' Alıntı:
23 Nisan'da çalışmak zorunda kaldığım için, katılamadığım bu etkinliğin, fotoraflarını görünce neler kaçırdığıma bir kere daha yandım. Gerçi duvar tırmanışı konusunda ne yapardım, hayal bile edemiyorum.

Efe ile gerçekten çok gurur duydum. Ertürk ve Murat'ı da tebrik ediyorum. Trekking yapmak için çıktığımız bu yolda, bugün neler yapıyoruz. Gerçekten insanın kafasına koyduğu şeyi yapacaği tekrar ispatlanmış oldu.

Sağsalim eve geldiğiniz için çok mutluyum, aksi halde Niğde'ye yetişmem zor olacaktı :D

Herkese selam ve sevgiler,

Sinem

Teşekkür ederim Sinem... Seni de aramızda görmek isterdik...İnşallah diğer zirvelere...

Tebrikler Arkadaşlar ,

Isparta Eğirdir Dedegöl'egelecek misiniz.?
22-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında.

TezzMertek' Alıntı:
Tebrikler Arkadaşlar ,

Isparta Eğirdir Dedegöl'egelecek misiniz.?
22-23 Mayıs 2010 tarihleri arasında.

Teşekkürler Murat bey.Umarım katılırız.İzin işlerini halledebilirsek neden olmasın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR