KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çiğdem Hanım
Adana'dan keni aracımızla gidiyoruz. Bu gün öğleden sonra yola çıkıyoruz. Orada görüşüp tanışmak dileğiyle. Herkese iyi yolculuklar dilerim.
Çiğdem Hanım
Adana'dan keni aracımızla gidiyoruz. Bu gün öğleden sonra yola çıkıyoruz. Orada görüşüp tanışmak dileğiyle. Herkese iyi yolculuklar dilerim.
Arkadaşlar yarın bende Adana adrenalin ekibi ile orada olacağım. Umarım herkes sorunsuzca ulaşır ulukışlaya. Gezenbilir ekibi ile tanışma fırsatı bulacağım içinde ayrıca heyecanlıyım...
Arkadaşlar yarın bende Adana adrenalin ekibi ile orada olacağım. Umarım herkes sorunsuzca ulaşır ulukışlaya. Gezenbilir ekibi ile tanışma fırsatı bulacağım içinde ayrıca heyecanlıyım...
serkan bey sizinle ve diğer bir çok arkadaşla tanıştıgımıza bizde memnun olduk harika bir bölgede harika bir bitki örtüsü ile kamp attık endemiklerle tanıştık.
Yeşim' Alıntı:
Arkadaşlar hayırlı yolculuklar, güzel bir etkinlik olacağına eminim, bol zirveler
adnan abi ve ayşegül iyi dilekleriniz için teşekkürler bizler döndük
Ayşegül yine hüsran içindeyim. seneyee aynı programı istiyorum ama daha doğru zamanlama ile
bu yıl bi zirve yapamadım ya ona yanıyorum
sms kısa olmuştur bilgi için efe abi rapora ayrıntılı yazacaktır zaten.
seneye tekrar gidip zirveyi yapacağız. ama sadece gezenbilir olarak.
yaylaya zaten efe abinin araçla gittik sorun çıkmadı. sonrasınsasa yükle 1 saat 15 dakikakalık bi yürüyüşümüz oldu
başlığı açtım sende kilitlemeyi yap
bu etkinlikle ilgili yorum ve fotograflar alttaki linkte paylaşılacak