Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,270

YOL

SEDAT AÇIL
Yer
İstanbul, Acıbadem
Web
www.sedatacil.com
Telsiz Çağrı Kodu
TB2FKL
Arkadaşlar merhaba,

Artık bizim de Nokia cihazları için bir uygulamamız (Gezenbilir Nokia Application) var. Şimdilik Doğa Sporları, Off-Road, Fotoğrafçılık ve Karavan olmak üzere 4 ana kategoride yazılan son mesajlar okunabiliyor. Bu ilk sürüm beta uygulamamız Eylül ayında tamamlandı ve bugüne kadar test sürecindeydi. Eğer ilgi görürse, tüm forumun okunabilmesi, yazılabilmesi ve hatta daha fazlasının yapılabilmesi için sürümün geliştirilmesine devam edeceğiz. Hemen arkasından da iPhone ve diğer platformlar için yararlı bir kaç uygulama daha hazırlık aşamasından çıkıp beta sürüm olarak kullanıma sunulacaktır.

Sizlerden ricam uygulamayı deneyerek varsa hatalarını veya olması gereken özellikleri buraya yazmanızdır. Uygulamayı telefonunuza indirip kurmak için Nokia telefonunuzun menüsünde bulunan Ovi Mağaza'da "Gezenbilir" diye aratarak, aşağıdaki bağlantıyı cihazınızdan açarak veya doğrudan bağlantı sayfasını bilgisayarınızdan açarak ücretsiz gönderilecek SMS ile uygulamayı telefonunuza indirebilirsiniz. Güle güle kullanalım :smiley:

http://store.ovi.com/content/58531

Eğer yukarıdaki sürümü telefonunuz desteklemiyorsa aşağıdaki sürümü kullanabilirsiniz;
http://store.ovi.com/content/58532

Sağlıcakla,
Sedat

[attachment=1]
[attachment=2]
[attachment=3]

wrt_screenshot1-192x192.jpg

wrt_screenshot2-192x192.jpg

screenshot2-192x192.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Nokia Uygulaması Beta Sürümü Hazır!.

Sedat bey sizin aracılığınız ile Gezenbilir ailesi için çalışan ve ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan herkese teşekkür ederim.İphone içinde yapılırsa çok seviniriz.selamlar

Sedatım Paşam Program yazarım ne iyi etmişsin ya
bilsem başka şeyler için de dua ederdim :D

İndirdim denedim (Nokia X6) beğendim devamını bekliyorum ayrıca kendi kullanıcı adımızla nasıl login oluyoruz o işi henüz çözemedim

sanırım ikinci sürüm dokunmatik ekran olmayan cihazlar için

Hocam ben denedim ancak E71 de kullanılamıyormuş... Telefonu mu değiştirsek acep? ;D

ne zamandır düşünüyordum böyle bir uygulamma ne zaman yapılır acaba diye bugün öğrendim çalışmalarınızı.
Ben de bir iphone kullanıcısıyım ama platformun hazırlanmakta olduğunu öğrenmek bile sevindirdi beni.
Merakla bekliyoruz gelişmeleri.
Kolaylıklar diliyorum.

Sedat Paşam şu an symbianlı nokia kullansam da yakın gelecekte akıllı taşınabilir cihazların ana işletim sistemi android olacak gibi diye tereciye tere satıp android işine de bir el atsan da androide geçince bizim program da hazır olsun desem tonyadan el yapımı bir tabanca alıp beni vurmaya gelmezsin değil mi :D :D :D

Bu nasıl beta kardeşim !

"Ben böyle beta uygulama hatta tam sürüm uygulamayla bile karşılaşmadım symbianda" desem yeridir. Tebrik ediyorum yazan arkadaşları. Hızlı bir uygulama. herşey yerli yerinde ve net. Şu ana kadar kullanım açısından bir eksiğine rastlayamadım. Cihazım nokia 5800

Tam sürüm için haddim olmayarak tavsiyelerim: (eminim düşünmüşsünüzdür)

* kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp forumu bu uygulamadan takip etmek ve yorum yazabilmek. hatta dosya yükleyebilmek.
* bu mümkün değilse forumdaki kategori ve mesajların tamamını bu uygulamadan takip etmek.
* Yakın zamanda Android işletim sistemine geçeceğimden iphone'dan önce android desteğinin verilmesi :D

Forumu mobil cihazdan tarayıcı yerine bu uygulamadan takip etmeyi tercih ederdim doğrusu.

Ya İphone duruken niye nokia önce yapılır anlamadım :smiley:. Pozitif arkadaşın dediği gibi bu beta ise gerçek sürümü bende merak ediyorum.Umarım en kısa zamanda doğru yolu bulup iphone u da devreye alırsınız.

Çok teşekkürler, hemen kurdum ve kullanmaya başladım, cepten haber okumaktan sıkılmıştım. Bir an önce içeriklerinin zenginleştirilmesi dileklerimle emeği geçenlere teşekkürler.

Yükledim,güzel düşünülmüş ,geliştirilebilir yönleri tabiki olacak ,teşekkürler

Merhaba,
N91 telefonumu Ovi store listesinde bulamayınca neredeyse diğer tüm N serilerini denedim, hiç biri uyumlu gözükmüyor.
Ne yapabilirim yüklemek için Sedat hoam?

süper haber vallahi. programı kullanmadım ama bu tarz gelişmeler sevindirici

schweps' Alıntı:
Merhaba,
N91 telefonumu Ovi store listesinde bulamayınca neredeyse diğer tüm N serilerini denedim, hiç biri uyumlu gözükmüyor.
Ne yapabilirim yüklemek için Sedat hoam?

bir tanesi dokunmatik diğeri klasik telefonlar için

samsung 8500 içinde bekliyoruz

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,114
Kayıtlı Üye Sayımız
166,843
Kaydolan Son Üyemiz
FKRTKRT7142

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR