KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
ben yukluyordum buyuk olasilik ondandir, simdi deneyin isterseniz ben durdum... ben de mustafa beyin videosunu yukleyemedim, onu halletmeye calisacagim... siz yukleyebilirsiniz...
emegi gecenler arasinda siz de varsiniz mustafa bey size de cok tesekkur ederiz. ayrica sizin parkur gecisi cok guzel ama bir turlu yukleyemedim. ugrasiyorum...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
ayrica fotograflar icin, Omer Adil, Ali Tom ve Serkan Dikici arkadaslarimiza tesekkur ediyoruz ellerine saglik... fotolari koymaya devam edecegim ama bu gecelik ayrilmak durumundayim...
Merhaba arkadaşlar.
Güzel bir etkinliği başarılı br şekilde gerçekleştirdi.
İlerleyen zaman içinde başka etkinliklerde buluşmak dileği ile.
Fotoğraf yükleme konusuna gelince geçen hafta forumda oluşan teknik arıza sonucu yüklemelerde bir değişiklik olmuş.
Forum tüm ebatları otomatik olarak almaya başlamış gibi.
Forum standartları normalde yatay fotoda 800*600 , Dikey formatta ise 525 * 750 idi.
Fotoğraflarınızı özel programlar kullanarak bu ebatlara düşürmeniz hızlı yüklenmesi açısından yararlı olacaktır.