Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pandipieri Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 129
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,104
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

...

P4247371.JPG

P4247373.JPG

P4247380.jpg

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)

mustafa bey ve hilux parkurda :D :D :D super gecis

serkan hocam merhaba... bendeki resimleri yüklemeye çalıştım ancak her seferinde hata verdi.

DSCI0004.jpg

ben yukluyordum buyuk olasilik ondandir, simdi deneyin isterseniz ben durdum... ben de mustafa beyin videosunu yukleyemedim, onu halletmeye calisacagim... siz yukleyebilirsiniz...

serkan hocam resimlerin dosya boyutları büyük geliyor ayarlama yapmam gerekli. ben durdum siz devam edin.

DSCI0006.jpg

Çocukların eğlendiğini görmek güzeldi. Biz de iyi zaman geçirdik, güzel bir gündü, emeği geçenlere çok teşekkürler.

balikay' Alıntı:
serkan hocam resimlerin dosya boyutları büyük geliyor ayarlama yapmam gerekli. ben durdum siz devam edin.

640x480 ideal oluyor hem yuklemesi de hayli kolay oluyor... oneririm :D

Mustafad' Alıntı:
Çocukların eğlendiğini görmek güzeldi. Biz de iyi zaman geçirdik, güzel bir gündü, emeği geçenlere çok teşekkürler.

emegi gecenler arasinda siz de varsiniz mustafa bey size de cok tesekkur ederiz. ayrica sizin parkur gecisi cok guzel ama bir turlu yukleyemedim. ugrasiyorum...

esas biz çok teşekkür ederiz hocam. olayın yapı taşı sizlersiniz.

ayrica fotograflar icin, Omer Adil, Ali Tom ve Serkan Dikici arkadaslarimiza tesekkur ediyoruz ellerine saglik... fotolari koymaya devam edecegim ama bu gecelik ayrilmak durumundayim...

Rica ederim efendim :smiley:
Azda olsa katkım olduysa ne mutlu :smiley:

Emeği geçen herkesi kutluyorum, yüreğinize sağlık.
Serkan tebrikler.

Merhaba arkadaşlar.

Güzel bir etkinliği başarılı br şekilde gerçekleştirdi.
İlerleyen zaman içinde başka etkinliklerde buluşmak dileği ile.

Fotoğraf yükleme konusuna gelince geçen hafta forumda oluşan teknik arıza sonucu yüklemelerde bir değişiklik olmuş.
Forum tüm ebatları otomatik olarak almaya başlamış gibi.
:(

Forum standartları normalde yatay fotoda 800*600 , Dikey formatta ise 525 * 750 idi.
Fotoğraflarınızı özel programlar kullanarak bu ebatlara düşürmeniz hızlı yüklenmesi açısından yararlı olacaktır.

Kolaylıklar diliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,065
Kayıtlı Üye Sayımız
166,809
Kaydolan Son Üyemiz
WESS

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri