Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Ovacıkta aynı kamp alanında16,17 Nisandada bizim etkinliğimiz var nasipse. Gelmek isteyen arkadaşlar olursa face den haberleşelim. Selam ve saygılar...
Ynt: Gezenbilir Off-Road Grubu OTİZMLİ Çocuklar İçin Engelleri Aşıyor - İzmir (24 Nisan 2011)
Birde kulakları çınlasın Murat kardeşim kamp etkinliği için ayrı bir konu başlığı açtı
Bizler cumartesi günü gidip kampımızı kurup,arkadaşları bekleyeceğiz...
sadece benim arkadaslarimdan en az 15 kisi geliyor zaten araclariyla 4-5 arac, onceden giden arkadaslar var gezebilir izmir off-road grubundan da katilim olacak, en az 30 kisi Seval merak etme sen
arkadaslar pazar gunu toplanma noktasi bornova kipa otoparki dogu tarafindaki bosluk, saat 11:00...
Once bizler bir kac arac ve bir minibus aileri balcovadaki egitim merkezinden alip balcovaya getirecegiz, sonra da arabalara aileleri ve ogretmenleri paylastiracagiz. 20-30 kisilik bir grup oderden gelecek bir o kadar da bizler oluruz sanirim. en az 50 kisi oluruz diye dusunuyoruz... Arabalarda yer olup olmayacagi sanirim o gun belli olur ama buyuk olasikla yer olur diye dusunuyorum ama kac kisiye yer cikar onu kestiremiyorum simdiden cunku aileleri alacagimiz icin araclara artan yerler icin bize katilmaniz bizleri mutlu eder...